Rüyasının anlamını araştıran herkes unutmamalı ki her rüya herkes için anynı anlamı taşımaz. her sembol görülen mekan ve yan sembollere kişinin hayat şartlarına göre farklı anlamlar içerebilir. fakat sembollerin çağrıştırdığı genel semboller aşağıdaki gibidir.

Rüyada kol kırılması görmek, çalışma hayatınızdaki kazançlarınızın, rızkınızın bol olacağına ve cömert birinin yardımıyla kolay yoldan birikmiş bir mala sahip olacağınız anlamına gelir. Aynı zamanda rüyada görülen kollar, rüya sahibinin sevdiği iki insanı, kardeşlerini veya ortaklarını da temsil eder. Kişinin ortağıyla birlikte getirisi bol olan işler yapacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına delalet eder. Bazı rüya alimleri ise rüyada kol kırılmasını, yakın çevreden alınacak olan vefat haberine veya ciddi bir sağlık problemi yaşanacağı şeklinde yorumlarlar.

Rüyada kol kırılması görmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, sağlığına kavuşacağına, tabir edilir.
Ayrıca rüyada kol kırılması görmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, yorumlanır.

•    iş alanında tıkanmaların tabir edilir.
•    kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada iki kolunun kırıldığını görmek yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, Allah yolunda olmanın kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, zenginlik sahibi olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, onca engelleme ve karalamalara rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Bilim insanları açıkladı: Diyet yapmadan kilo vermeniz artık mümkün! Bilim insanları açıkladı: Diyet yapmadan kilo vermeniz artık mümkün!


 

Editör: Merve Kiraz