Yumurta saklarken herkesin yaptığı hata! Sakın böyle saklamayın Yumurta saklarken herkesin yaptığı hata! Sakın böyle saklamayın

1980'ler ve 1990'lar döneminin popüler eşyaları arasında yer alan bu fincanlar, günümüzde antikacıların ve koleksiyonerlerin gözdesi haline gelmiştir.

Bu özel fincan takımları dayanıklılıkları, antika değerleri, kullanışlılıkları ve estetik görünümleri ile ön plana çıkmaktadır. Anchor Hocking imzalı orijinal ürünler, özellikle ilgi görmekte ve alıcılar tarafından tercih edilmektedir. Ancak bu talep, dolandırıcıları da cezbetmiştir. Sosyal medya üzerinden antikacılar, yüksek fiyatlarla bu fincanları almak istediklerini belirtirken benzer ürünleri antika fiyatlarından satmaya çalışan dolandırıcılar da piyasada aktif hale gelmiştir.

Değeri Her Geçen Gün Artıyor!

İkinci el ve büyük alışveriş sitelerinde ortalama 1.950 TL'den başlayan fiyatlarla bulunan bu fincan takımları, antikacıların teklifleriyle değer kazanırken sahiplerine de ek gelir sağlamaktadır. Anchor Hocking'in tarihi, geçmişe dayanmasına rağmen şirket modern ürünlere yönelmiş olsa da antika sarı fincan takımlarının değeri, zaman içinde artmaya devam etmektedir.

Editör: Doğu Gazetesi