İnsanların neyi nasıl gördüğü ile ilgili yapılan psikolojik testler bireylerin karakteristik özelliklerini tahmin eder. İşte bir kaç test!Fotoğrafte Ne Görüyorsunuz 1280X830

1-Fotoğrafa ilk baktığınızda ilk olarak yüz görüyorsabuz, olumsuz şeyleri hayatınıza entegre etmezsiniz ve daima her negatifin içerisinden pozitif çıkarmaya çalışırsınız.

2-Oturan bir adam görüyorsanız uyumlu yapınızla girdiğiniz her çevrede sevilirsiniz. Ayaklarınız yere sağlam basar ve kararlarınızın daime arkasında durursunuz.

3- İlk olarak elmaları görüyorsanız,  neşeli, biraz uçarı bir yapınız olabilir.  İyimser bir kişiliğiniz var ve çok ciddi işler size göre değil.Fotoğrafta Ne Görüyorsunuz 1280X760

1-Fotoğrafa baktığınızda yaşlı bir adam suratı görüyorsanız hayatınızda en değer verdiğiniz şey sadakat. Sadece insanlara değil, fikirlere ve kararlarınıza karşı da sadakate önem veriyorsunuz.

2-Eğer genç kız görüyorsanız aslında hayata oldukça olumlu yanaşıyorsunuz denebilir. Size göre her olumsuzluk içerisinde mutlaka olumlu bir yön barındırabilir. Çevrenize pozitif enerji saçmanızla dikkat çekebilirsiniz.

Fotoğrafta Ne Görüyorsunuz 1280X8031-Fotoğrafa baktığınızda elma görüyorsanız sağlam bir duruşunuz var. Hayallere pek dalmazsınız ve genelde gerçeklerle ilgilenirsiniz. Realist yapınız sayesinde ihtimallere bel bağlamazsınız. 

2-Kelebek gördüyseniz çok naif bir yapıya sahip olduğunuzu söyleyebiliriz. Hayatı acımasız ve zalim görebilirsiniz. 

Soğuk suyla yıkayanlar yanlış yapıyor: Bunları asla soğuk suyla yıkamayın Soğuk suyla yıkayanlar yanlış yapıyor: Bunları asla soğuk suyla yıkamayın

3-Eğer bıçak görüyorsanız, geçmişiyle yaşayan birisiniz denilebilir. Geçmişte olan olumsuzlukları, başınıza gelen talihsizlikleri asla unutamıyor, sürekli düşünüp hayıflanıyorsunuz.

Editör: Sena ERDOĞAN