Rüyada ölümü görmek genel manada ilahi bir haber niteliğinde olabilir peki rüya’da ölüm sembolü size neyin haberini veriyor?

Rüyada yüzdüğünü görmek Rüyada yüzdüğünü görmek

Rüyada kendizin mi başasının mı öldüğü ve nasıl öldüğü rüyanın anlamını farklılaştırmaktadır. Diğer sembolleri ölümle birleştirerek bir anlam aramak daha doğru bir tutum olacaktır.

Rüyada öldüğünü görmek; uzun ömürlü olmaya işarettir. Rüyada bir başkası tarafından öldürüldüğünü görmek, rüya sahibinin ömrünün uzun olmasına ve çok çok hayra nailiyetine delâlet eder.

Bir kimsenin rüyada savaş meydanında olduğunu ve cenk ederken öldürüldüğünü görmesi, kazanç, ticaretine ve sözünün yerine getirilmesine alâmettir.
Bir kimsenin rüyada öldüğünü ve insanların omuzlarında götürüldüğünü, ancak defhedilmediğini görmesi, düşmanlarını kahretmeye delâlet eder.

Rüyada öldükten sonra yaşadığını görmek fakirlikten sonra zenginliğe, sıkıntıdan sonra genişliğe, günahlardan sonra da tev-beye delâlet eder.

Bir kişinin rüyada öldüğünü, ölümle beraber ağlaşarak tabut üzerine konup bir kısım adamların omuzlarında kabristana götürüldüğünü, ancak defnedilmediğini görmesi, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye işaret eder.

Hasta kimsenin rüyada öldüğünü görmesi, hastalıktan şifa bulmaya ve afiyete işarettir.

Rüyada Ölmek Üzere Olduğunu Görmek

Rüyada ölmek üzere olduğunu görmek, hayatınızın belli dönemlerinde umudunuzu kaybedeceğinize işaret eder. Bir iş için emek verdikten sonra ümitsizliğe kapılacağınıza delalet eder. İyileşme süreci uzayan bir arkadaşınız için kendinizi çaresiz hissedeceğinize alamet eder. 

Rüyada Boğularak Ölmek 

Rüyada boğularak ölmek, üzerinde çalıştığınız bir işin sonunu bir türlü getiremeyeceğinize delalet eder. Bu işin üzerinizde psikolojik baskı yaratacağını işaret eder. Bu konuda başarısız olduğunuz için diğer konularda takatsiz kalacağınızı ifade eder. 

Rüyada Yanarak Ölmek

Rüyada yanarak ölmek, kandırıldığınız için gözyaşı dökeceğiniz anlamına gelir. İyilik yaptığınız bir kimseden kötülük göreceğinize delalet eder. Acıyıp yardım ettiğiniz birçok kişinin nankör çıkacağına alamet eder. Tüm bunların sonucunda kendinizi kandırılmış hissedeceğinizi ve çok üzüleceğinizi işaret eder. 

Rüyada Ölmek ve Dirilmek

Rüyada ölmek ve dirilmek, zor günleri atlatıp feraha ermek olarak tabir edilir. Canınızı sıkan problemlerden kurtulacağınızı gösterir. Kafanızı rahatlatıp kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacağınıza delalet eder. 

Rüyada Kazada Ölmek

Rüyada kazada ölmek, zor ve sıkıntılı günlerin sizi beklediğine işaret eder. Hafif seyreden bir hastalık geçireceğinizi ifade eder. Ayrıca geçim sıkıntısının baş göstereceğine delalet eder. Bazı konularda daha kötü duruma düşmek istemiyorsanız tedbirli davranmanız gerektiğine işaret eder. 

Rüyada Zehirlenerek Ölmek 

Rüyada zehirlenerek ölmek, iyi karakteriniz nedeniyle toplum içinde saygı göreceğinize işaret eder. Yardımseverliğiniz sayesinde insanların size gıpta ile bakacaklarını gösterir. Cömertliğinizi herkesin takdir edeceğine delalet eder.

Rüyada Savaşta Ölmek

Rüyada savaşta ölmek, gönülsüz bir işe kalkışacağınızı gösterir. Zorla yaptığınız bu işten hiç keyif almayacağınızı işaret eder. İse kendinizi tam anlamıyla vermediğiniz için bir türlü sonuca erdiremeyeceğinizi ifade eder. 

Rüyada Annenin Ölmesi 

Rüyada annenin ölmesi, anneniz yaşıyorsa uzun ömürlü olacağına işaret eder. Size maddi ve manevi anlamda destek vereceğini işaret eder. Hayır, dualarıyla her daim arkanızda olacağına ve sizi koruyacağına delalet eder. 

Rüyada Babanın Ölmesi 

Rüyada babanın ölmesi, kendinizi yalnız hissedeceğinize delalet eder. Ailenizden pek yardım alamadığınız için çaresiz durumda kalacağınıza işaret eder. Özellikle babanızın sevgi ve ilgisine ihtiyaç duyduğunuzu gösterir.

Rüyaların verdiği mesajları ciddiye almanız önemli  fakat rüya ile de tam amel etmeniz doğru sayılmamaktadır. Sonuçta ilahi bir mesaja şeytani bir vesvesenin veya bilinçaltınızın karışma ihtimali oldukça yüksek.

Editör: Merve Kiraz