YAŞAM

Rüyada deprem olduğunu görmek

Rüyanız hayır mı şer mi içeriyor?

Abone Ol

Rüyalar geleceğe, geçmişe ve içerisinde bulunduğunuz ana dair bilgi veriyor olabilir. Rüyanızda gördüklerinizi hayra yormak her zaman en iyi yol olarak gösterilir. Rüyada görülen deprem sembolü rüyayı nasıl ve hangi farklı sembollerle gördüğünüze göre değişir. Hele özellikle son dönemlerde depremlerin çoğalması psikolojik olarak da rüyanızda bu sembolle karşılaşmanıza yol açabilir. bu açıdan rüyanızın psikolojik mi yoksa mesaj içerikli mi olduğunu anlamak sizin elinizde. işte rüyada deprem görmeye dair açıklanan tabirler genel manasıyla şöyle;

İbn-i Sîrîn Hazretlerine göre rüyada deprem olduğunu ve evin sallandığını görmek; depremin şiddetine göre bölge halkına söz sahibi birinden yana sıkıntı ve bela geleceğine delalettir. Bazen de deprem, üzüntü, zarar ve işlerin iflasına delalettir. Deprem rüyası korku ve şiddete de işarettir. Rüyada bulunduğun yerde depremin olması, o yerden başka yere göç etmeye delalettir.

Rüyada bilinen bir bölgede depremlerin olması, o bölgeye isabet edecek bela ve musibete delalet eder. Rüyanızda deprem meydana gelmesi sonucu dağın sarsılarak yerinden oynaması halka gelecek olan şiddet ve korkuya delalettir.

Büyük etki yaratacak bir haberin duyulması anlamına gelir. Duyanları ilk etapta rahatsız edecek ve endişeye düşürecek sonra da etkisi gittikçe azalacak, insanlar tarafından da kabullenilecek bir haber demektir. Rüyada evde deprem olduğunu ve duvarların yıkıldığını görmek, başlanılan bir işin ilerleme sürecinde tıkanması nedeniyle yarım kalmasıdır. Rüyada evde deprem sırasında yangın çıktığını görmek, ailede ya da işinde yeni bir sürece girileceğine bundan dolayı yaşanacak sancılı günlere yorulur.

Rüyada deprem olduğunu görmek, hayatınızda büyük bir değişiklik olacağını gösterir. Deprem rüyaları, patlamaya hazır sıkıntılı bir durumla ilgili bilinçaltınızın verdiği bir sembol olarak da karşınıza çıkmış olabilir. 

Depremi zarar görmeden atlatmak, önünüzdeki engeli aşacağınız anlamındadır. Depremde yaralanmak ise, hayatınızda sarsılacağınız ve üzüleceğiniz bir durumu simgeler. 

Unutmayın yukarıda verilen tabirler sadece genel mana içermektedir. Çünkü herkesin gördüğü rüya ve yardımcı diğer semboller oldukça farklıdır. Aynı zamanda kişinin yaşayış tarzı, inancı vb özellikleri de her rüyanın herkese aynı mesaj içermesini imkansızlaştırır.