Peki, hangi elektronik aleteri tatile giderken yanınıza almalısınız? İşte detaylar…

Ttaile giderken yanımıza kullanmayacağımız kıyafetleri bile almaktan hiç vazgeçmiyoruz. Ancak bazen bazı önemli eşyları unutuyoruz.  Tatilde yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz rahatlıkla gereksinimlerinizi karşılamanızı sağlayacak bazı elektronik ürünler:

Powerbank

Yolculuk esnasında  veya gittiğiniz yerde plajda, yürüyüşte, kafe ve restoranlarda sık sık şarjınız bitebilir. Ve istediğiniz her an her yerde telefonunuzu şarja takma imkanınız da olmayabilir. Böyle durumlarda hayat kurtarıcı poewrbanklar sizin eliniz kolunuz olacak.

Bluetooth Kulaklık

Kafa dinlemek için pek çok kişi kulaklıkları takıp müzik dinlemeyi tercih eder.  Güneşin altında veya gölgede uzanırken, spor aktiviteleri ve yürüyüşlerin en önemli arkadaşları kulaklıklarınızı sakın unutmayın. Gelişen teknolojinin sağladığı güzel faydalarıda kullanarak elinize kolunuz dolanan kablolar olmadan müziğin keyfini çıkarabilirsiniz.

Aksiyon Kamerası

Ttailin her anını saklamak isteyenlerin vazgeçilmezi kameralar. Normal şartlarda istediğiniz bir anı kaydetmek için telefonunuzu kullansanız da bazen elleriniz dolu olduğunda veya hareket halindeyken kayıt yapmanız zorlaşabilir. Böyle zamanlarda aksiyon kamerası kullanarak istediğniz her anı kaydedebilirsiniz.

Bilim insanları açıkladı: Diyet yapmadan kilo vermeniz artık mümkün! Bilim insanları açıkladı: Diyet yapmadan kilo vermeniz artık mümkün!

El Vantilatörü

Yazın sıcağı ile baş etmek oldukça zor. Böyle durumlar için minik bir el vantilatörünü yanınızda bulundurmanızda fayda var.

Editör: Yasemin Dülgeroglu