Bedensel olarak dinlenmenin yetersiz kalıp ruhun dinlendirilmesi gereken zamanlar olabilir. Böyle zamanlarda mutlaka ruhunuzu dinlendirin ve sağlığınıza önem verin. Uzman isimler bu dönemlerde ruh yorgunluğuna iyi gelebilecek önerilerde bulunuyor.

RUH YORGUNLUĞUNUZU GEÇİREBİLECEK ÖNERİLER

Kaybettiğinizde kabullenin: Hayatta bazen istediklerimize ulaşamadığımız dönemler olabilir. Herkesin iş, eğitim, aile hayatında çeşitli hedefleri vardır. Bunlara ulaşamadığınız durumlarda çırpınmadan sakin kalmanızda rahatlamanızda durumu kabullenmenizde fayda var. Öteki türlü çırpındığınızda daha kötü hatta batmış hissedebilirsiniz.

Olayları hemen çözmeye çalışma: Bazı olaylar üst üste gelir. Bir anda karşınıza çıkan sorunlarla baş başa kalabilirsiniz. Hızlı bir şekilde olayları çözmek hemen her şeye yetişmek isteyebilirsiniz. Bunun yerine olayları o an çözmeyi bırakın. Hatta olayların üzerine bir gece uyuyun, sakinleşin, olayları sindirin ve sonra çözüm aramaya çalışın.

Hayır demeyi bilin: İstemediğiniz durumlara hayır demesini bilin. Çünkü aynı an da her şeye her kese söz vermek sizi zor durumda bırakabilir ve hiçbir şeye yetişemez hale getirir.

Sabretmeyi öğren: Bazı acıların dermanı olmaz. Bazı şeylerin çaresi yoktur. Tabi ki o an da bir çare bulamayabilir sonrasında çare bulabilirsiniz. Bu sebeple böyle durumlarda yapabileceğiniz en iyi şey sabretmek olacaktır. Beklemek gerekir. Çünkü zamanla dertler ve çareler demlenir.

Rüyada politikacı görmek, milletvekili, devlet adamı, cumhurbaşkanı görmek Rüyada politikacı görmek, milletvekili, devlet adamı, cumhurbaşkanı görmek

Kendine odaklan, kendini sev: Genellikle insanlar başkalarına odaklı yaşarlar. Ancak son zamanlarda kendini düşünme tarzı yaygınlaşmaya başladı. Kendinizi olduğunuz gibi kabul edip sevin ve olumlu konuşmalar yapın.

Editör: Yasemin Dülgeroglu