Aygaz, Bizimgaz, İpragaz gibi popüler mutfak tüplerinde başlayan yıl sonu indirimleri dikkat çekti. Mutfak alışverişi yapmak isteyenler fakat masrafları ucuzlatmak için kampanya teklifi arayanlar 26 Aralık tarihine kadar 81 ilde geçerli kampanya dönemi devam ediyor.

İpragaz yılbaşına özel başlattığı indirim kampanyası ile 12 kiloluk ev tüpünü uygulamaya özel ucuzlatıyor. İpragaz’ın indirimli tüp kampanyasından faydalanmak isteyenlerin mobil uygulama ya da internet şubesi üzerinden ilgili ürünlü sepete ekleyip aktif kampanyalar bölümünden “Katıl” tuşuna basması yeterlidir.

Mutfak Tüpü Kampanyasına Nasıl Başvurulur?

Kampanya koşulları bulunan il ya da ilçeye göre değişkenlik gösterebilir. Kampanya dönemi boyunca yalnızca İPAPP uygulaması üzerinden verilecek siparişler geçerliliğini korur. Kampanya yalnızca online bayilikler üzerinden hizmet alabilen bölgelerde kullanılabilir.

Aralık Ayı Güncel Tüp Fiyatları

İpragaz bayilerinde geçerli olan kampanyadan her üye 45 gün içinde bir kez faydalanabilir. Aylık 100 bin katılımcı ile sınırlandırılmıştır. Güncel tüp fiyatlarını öğrenebilmek için aşağıdaki listeyi takip edebilirsiniz:

Hamur yok, yufka yok: Patates pizzası ile efsane bir Pazar kahvaltısı hazır Hamur yok, yufka yok: Patates pizzası ile efsane bir Pazar kahvaltısı hazır

İpragaz 2 kiloluk piknik tüpü 110 TL

 

İpragaz 12 kiloluk ev tüpü 554 TL

İpragaz 24 kiloluk ticari tüp 1.115 TL

İpragaz 45 kiloluk sanayi tüpü 2.092 TL

İpragaz 45 kiloluk propan tüp 2.245 TL

Editör: Doğu Gazetesi