Kadınların makyaj yaparken olmazsa olmazları arasında yer alan eyeliner birçoğu tarafından başarılı bir şekilde uygulanamamakta. Hatalı bir şekilde uygulanan eyeliner aslına bakılırsa makyajın bütünlüğünü bozmakta ve kabus gibi bir görüntüye dönüştürmekte. sonradan silmeye çalışılması dahi toparlamakta pek de işe yaramıyor desek pek de yanlış söylemiş olmayız. Peki doğru ve kolay bir şekilde eyeliner nasıl sürülür gelin birlikte öğrenelim.

Eğer eyeliner kuyruğu çekmekte zorlanıyorsanız alt kirpik diplerinizi hizalayarak her iki gözünüzün dış kısmına birer bant yapıştırabilirsiniz. Böylelikle eyeliner hattınızı belirleyebilirsiniz. Eyeliner’ınız çabuk dağılıyor ya da göz kapağınıza bulaşıyorsa eyeliner çekmeden önce göz kapaklarınıza hafifçe pudra sürebilir ve bu bölgedeki yağı dengeleyebilirsiniz. Eğer göz makyajınızda far kullanmayı düşünüyorsanız eyeliner’ı far uygulamasından sonra çekmelisiniz. 

Yüksekova'da berivanlar yaptıkları ürünleri satarak aile bütçelerine katkıda bulunuyor Yüksekova'da berivanlar yaptıkları ürünleri satarak aile bütçelerine katkıda bulunuyor

Bu yöntemi deneyin bir kaç denemede farkı göreceksiniz.
 

Editör: Merve Kiraz