Bebek Arabaları farklı özellikleri ile ailelere büyük kullanım rahatlığı sağlıyor. Aileler bebek arabası sayesinde çocuklarını rahat bir şekilde gezdirebiliyor. Öte yandan bebek arabaları kullanım alanlarına bebeklerin yaş, boy ve kilo özelliklerine göre farklı çeşitlere olabiliyor.

Kolay katlanma özelliğine sahip ve kabin boy olan bazı bebek arabası model ve özelliklerini sizler için derledik…

Bagi Gravity Autofold Bebek Arabası

Tek hareketle kendi kendine saniyeler içinde katlayabilir mekanizmaya sahiptir. Patentli katlanma özelliği sayesinde kendi ağırlığını kullanarak( Gravity) otomatik kapanır ve açılır. Ürün 5.9 kg ağırlığındadır. Ana kucağına uyumludur. Adaptör ve yağmurluk dâhildir.

Hauck Runner 2 Üç Tekerlekli Bebek Arabası

Bebek arabası, doğumdan itibaren yatma pozisyonunda veya ayrı 2'si 1 arada taşıma çantasıyla 25 kg'a yani 4 yaşa kadar uygundur. Bir düğmeye basarak hızlıca katlanabilir ve arka tekerlekler çıkarılabilir.

Eskiden kadınların kullandığı doğal tüy dökme yöntemleri nelerdi? Eskiden kadınların kullandığı doğal tüy dökme yöntemleri nelerdi?

Merkür Bebe Falky Çift Yönlü, Katlanır Üç Tekerlekli Bebek ve Çocuk Bisikleti

10ay – 4 yaş arası uygun Falkybisiklet; fonksiyonelliği, hafifliği vefiyat/performans ürünü. Kabin boy standartlarına uygundur. Tek tuş ile bisikletin hızı ve yönü ebeveyn kontrollü veya çocuk kontrollü olarak ayarlanabilir.

Hauck Rapid 4 Bebek Arabası

Puset, 5 Noktalı, Taşıma Kapasitesi: 25 kg, Ağırlık: 9.5 kg, Alüminyum, Ayarlanabilir Kol Uzunluğu, Tek Elle Katlama özelliği var.

Hauck Shopper Neo 2 Bebek Arabası

Bu bebek arabası, tek elle kolayca katlanabilen yapısı ve büyük alışveriş sepetiyle öne çıkar. İki içecek rafı ve doğumdan itibaren yatma pozisyonu sunuyor.

MINI by Easywalker Buggy TURN Kabin Boy 360 Derece Dönen Otomatik Katlanan Bebek Arabası Manchester Green

360 derece dönebilen yapısı ve otomatik katlanma özelliği ile fark yaratan bir bebek arabası. Şehir içi kullanımlarda manevra kabiliyeti sunar, kabin boyu tasarımıyla da taşınması kolaydır.

Elele Plane 2 Kabin Tipi Bebek Arabası Silver

Tek elle katlanan ultra kompakt Plane 2 bebek arabası aynı zamanda uçak kabinine kolayca yerleştirilebilir.

Editör: Yasemin Dülgeroglu