YAŞAM

Artık estetik operasyonlara son! Bu ürünle evinizde ameliyatsız gençleşebilirsiniz

Son dönemin trendi güzellik robotları sayesinde artık estetisyenlere ve güzellik salonlarına para dökmenize gerek yok

Abone Ol

Güzellik dünyasının yeni trendlerinden MOOI oldukça ilgi görmeye devam ediyor. Cildinizdeki kolajeni harekete geçirmek, gerdirmek ve cildinizi istenmeyen sivilce, akne vb. oluşumlardan kurtarmak için ultrasonik titreşimler ile kırmızı ve mavi led ışık teknolojisini birlikte kullanılan robottun kullanıcıları içerisinde memnununiyet derecesi oldukça fazla.

Gerhau MOOI Akıllı Güzellik Robotu (Yeni Versiyon V2) ‘na sahip olmak için fiyat ve ödeme imkânı şimdilik oldukça uygun. Tüm kredi kartlarına vade farksız 4 taksit imkânı sunulan ve 2 yıl garanti süresine sahip olan  ürünün fiyatı 3.799,00 civarında.

Şimdi yüzümü değiştirme zamanı diyorsanız ürün hakkında sizleri aydınlatalım

Gerhau MOOI Akıllı Güzellik Robotu ne işe yarar?

Gerhau MOOI Akıllı Güzellik Robotu. Gerhau MOOI, cildinizdeki yaşlanmanın görünür belirtilerini azaltmaya yardımcı olur, kasları güçlendirir, yüzü doğal şekilde kaldırır ve şekillendirir. MOOI’nin çalışma modları, aktif hücre yenilenmesi yoluyla cildin elastikiyetini artırmaya yardımcı olur, düzenli ve doğru kullanımda inanılmaz sonuçlar üretir. MOOI kullanarak yüzü kaldıran ve doğal olarak şekillendiren birçok kişi, yüzlerinin konturlarının yenilendiğini, taze ve genç bir görünüm kazandıklarını ifade ediyorlar.

 -Face Lifting- Yüz kaldırma;

-Gözenek sıkılaştırma

-Kolajen sentezi modu

-Ultrasonic Anti-Aging

-Kırışıklık giderme

-Derinlemesine cilt temizleme

-Derinlemesine Krem ve Serum uygulaması

-Kırmızı-Mavi Işık Teknolojisi

-Akne ve cilt lekelerini giderme

-Kırmızı ve Mavi Işık Fototerapi özelliği

  

TEKNİK ÖZELLİKLER

Ürün Adı: Gerhau Çok Fonksiyonlu Akıllı Güzellik Robotu

Model: MOOI

Şarj giriş voltajı: DC 5V

Şarj akımı: Dahili batarya gücü

Titreşim döngüsü: 8000 rpm

Başlık sıcaklık aralığı: 6℃-42℃

Şarjlı halde bekleme süresi: Ortalama 45 gün

Cihaz gücü: Maximum 8.5 Watt

Net ağırlık: 497g

Ürün boyutu: 175x55x65 mm

Kutu boyutları: 215x150x80 mm

Diğer özellikler;

Şarj edilebilir kablosuz kullanım
Multifonksiyonel dijital ekran
Mikroişlemci kontrollü RF ve EMS teknolojisi
Kırmızı ve Mavi ışık Fototerapi
Cilt temas sensörü
Ömür boyu kullanım

Erkekler de kullanabilir

MOOI sadece kadınlar için değil, erkekler için de uygundur. Özellikle cilt gençleştirme ve gerdirme için bulunmaz bir üründür. Erkek kullanıcılar MOOİ’yi ayrıca göz çevresi bakımı ve yüzdeki kırışıklıklardan ve derin çizgilerden kurtulmak için kullanabilirler.

MOOI’de bulunan Elektrikli Kas Stimülasyonu (EMS) modu, hedeflenen bir bölgedeki kasları genişletmek ve kasmak için ağrısız mikro akımlar kullanır. Bu işlem, yüz germe işlemi yaparak yüzü kaldırır ve şekillendirir. EMS terapisi, birçok farklı cilt tipi için inanılmaz ve uzun süreli sonuçlar yaratır ve derinin altındaki hücreleri aktive eder. Bu elektriksel darbeler "pasif egzersiz" olarak bilinen bir yöntemle kasları kasılmaya ve genişlemeye teşvik eder. Aslında, aktif spor egzersizleri sırasında kasların deneyimlediğine oldukça benzer bir süreçtir. Bu kasılma hareketi, kasların sıkılaşmasını ve güçlenmesini sağlar. Gerhau MOOI, EMS yüz kaldırma özelliğiyle birlikte yüz hatlarınızı iyileştiren, ince çizgileri ve kırışıklıkları en aza indiren ve pürüzsüz ve eşit bir cilt tonuyla sonuçlanan, mükemmel bir ışıltı için çalışan çok fonksiyonlu bir akıllı güzellik robotudur.

MOOI ile 15 kat daha etkili krem ve serum uygulaması

Yüzünüze uyguladığınız krem, serum gibi cilt bakım ürünleri normalde sadece deri yüzeyine etki eder. Çok fazla derinlere inemez.

Benzersiz Gerhau MOOI, Moisturizing moduyla bu cilt bakım ürünlerini cilt altı dokuya derinlemesine ulaştırır. Böylelikle cilt bakım ürünlerinden yaklaşık olarak 15 kat daha fazla faydalanmanızı sağlar.

Özellikle pahalı cilt bakım ürünleri uyguluyorsanız, MOOI’nin bu özelliği sayesinde küçük krem ve serum dozajlarında bile büyük etkiler göreceksiniz. Bu ise hem ciddi bir tasarruf sağlayacak, hem de daha fazla etki görmenize sebep olacaktır.

MOOI ile Ultrasonik derin cilt temizliği

Dünyada harikalar yaratan küçük güzellik robotunuz MOOI, kullandığı 8000 Hertz ultrasonik titreşim frekansıyla cilt gözeneklerinin içindeki yağları titreşimler ile temizler. Cildinize masaj yapar, sinirlerinizi gevşetir, kan dolaşımını artırır ve cilt metabolizmasını hızlandırarak cildinizi daha pürüzsüz hale getirir. MOOI ile cildiniz doğal rengine ulaşır. Ultrasonik titreşimler çok sağlıklı ve zararsızdır.

MOOI ile doğal ışıltı

Gerhau MOOI, hepimizin aradığı doğal ışıltı için gerekli olan cilt yüzeyinin altındaki kan dolaşımını ve genel akışı iyileştirmek için çalışır. Artan kan akışı, kolajen üretimini teşvik etmek ve cildinizi sağlıklı ve genç tutmak için oldukça önemlidir. MOOI ile hücrelerinizin mükemmel durumda olduğundan emin olabilirsiniz. MOOI, cildi aktif olarak gençleştirerek parlak ve genç bir cilt sağlar, doğal bir ışıltı kazandırır.

Fotonlarla inanılmaz bir cilt gerginliği

620nm dalga boyundaki Red Light (kırmızı led ışık) fotonlarıyla, kuru ve kırışmış ciltler için oldukça etkileyici sonuçlar yaratır. Kolajen yenilenmesini teşvik eder ve cildi daha elastik hale getirir. Özellikle gerginliğini kaybetmiş ve kırışmış ciltler için çok uygundur. Düzenli uygulamada aldığınız sonuçlar sizi çok şaşırtacak.

Koyu halkalar ve ince çizgiler

 Akıllı dostunuz MOOI, kullandığı akıllı teknolojiler sayesinde hem ultrasonik hem de ışık teknolojileri ile kısa bir süre içinde göz altındaki koyu halkalar ve yüzünüzdeki ince çizgilerden kurtulmanızı sağlayacak. MOOI’ye en çok bunun için teşekkür edeceksiniz.

Sıcak ve soğuk kompres ile kadife gibi bir cilt

MOOI’de sizin için ilgi çekici bir özellik daha var; süper teknoloji MOOI, 42℃ sıcak kompres ve 6℃ soğuk kompres yapıyor. Sıcak kompres, cilt gözeneklerinin açılmasına yardımcı olur ve cilt temizliğini daha kapsamlı hale getirir. Soğuk kompres ise cilt gözeneklerini hızlıca küçültür, cildin nemini ve faydalı besin maddelerini cildin içinde tutmaya yardımcı olur. Alternatifli sıcak ve soğuk kompres uygulaması ise cildin altındaki kan dolaşımını uyarmaya yardımcı olur, cilt metabolizmasını hızlandırır ve cildiniz şaşırtıcı derecede rahatlar.