Rüyalar yorumlanırken, rüyanın ayrıntısı, rüyayı gören kişinin yaşam şartları ve yaşadığı olaylar, psikolojik durumu dikkate alınmalıdır. Aksi takdirde tahminler doğru değildir.

Rüyada kişinin kaçtığını görmesi, kötülüklerden korunmaya kurtuluşa, tövbe edip Allaha yönelmeye işaret eder. Eğer rüyada korkmadığı halde bir kişi kaçtığını görürse bu durun rüya sahibinin üzüntülü bir haber alacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada korkarak kaçtığını görmek ise rüya sahibinin rahata kavuşacağına işaret eder.

RÜYADA KAÇTIĞINI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR

Rüyada kişinin kaçtığını görmesi, günahlı yoldan vazgeçip Allaha yönelmesi şeklinde yorumlanır. Rüyada düşmandan kaçtığını görmek güvende olmak olarak yorumlanır.

Evde lokum kıvamında kestaneleri kendiniz pişirin: Üstelik sobaya ihtiyaç duymadan Evde lokum kıvamında kestaneleri kendiniz pişirin: Üstelik sobaya ihtiyaç duymadan

RÜYADA KOŞARAK KAÇMAK

Rüyada koşarak kaçmak sorumluluklardan sıyrılmak anlamına gelir. Eğer kişi rüyasında kaçmaya çalışır ancak bunu başaramazsa kötü insanlar yüzünden sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

RÜYADA BİRİNİN KAÇTIĞINI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR

Rüyada birinin kaçtığını görmek ayrılık olarak yorumlanır. Evinden kaçan kişiyi görmek o kişinin büyük bir değişiklik yaşayacağı şeklinde yorumlanır.

Editör: Yasemin Dülgeroglu