Oldukça kasvetli olarak adlandırılan rüyalardan olan ölğüm rüyaları kimi ölü gördüğünüze göre farklı anlamlar taşıyabilir. ilahi bir mesaj olarak genel manada annenin rüyada ölmesine dair öne çıkan tabirler şu şekilde;

Eylül bitmeden bunu yapın: Kışın eviniz cayır cayır ısınsın Eylül bitmeden bunu yapın: Kışın eviniz cayır cayır ısınsın

Rüyada annenin öldüğünü görmek, hissiz ve lakayt bir tutum sergilediğinizi gösterir. Annenize daha ilgi göstermeli ve duyarlı olmalısınız. Bu rüya, annenizin sizin için önemli bir rol oynadığını ve onu kaybetmenin büyük bir kayıp olacağına işaret eder. Aynı zamanda, güçlü bir şekilde ayakta kalmanız gerektiğini vurgular. Rüyada annenin ölmesi zücü olsa da, bu rüya size annenizle olan ilişkinizi gözden geçirme ve daha ilgili olma fırsatı sunar. Bir başka rivayete göre de annenin vefatı, üzüntü ve hayal kırıklığına işarettir.

Rüyayı gören kişinin huzurlu olup, yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına rivayet edilir. Kişi, annesi ile bir araya gelecek, onunla çok keyifli günler geçirecek ve ömür boyunca ondan ayrılmayacak demektir. Rüya sahibinin annesine her ihtiyacı olduğunda onun kendisinin yanında olacağına delalet eder.

Rüyada annesinin öldüğünü görmek tabiri rüya sahibinin akrabalarının içinde, ev ortamında geçimsizlik yarattığının bir işaretidir. Rüyayı gören kişi arabaları, ablası veya annesi tarafından kınanır, ayıplanır. Kişi annesi ile küsebilir.
 

Editör: Merve Kiraz