Yaş almış ama yaşlanmamış kadınlarla hiç karşılatınız mı? Evet yaş alırken güzelleşmek, yıllara meydan okumak mümkün. Yapmanız gereken tek şey cildinize doğru bakımı uygulamak.

Yaş alırken yıllara meydan okuyacağınız yaşlılık karşıtı kremleri neler? 

L’Oréal Paris Revitalift Lazer X3 Gündüz Kremi

Yoğun kırışıklık karşıtı bu krem, düzenli olarak kullanıldığında 2 ayda 3 yılın, 6 ayda ise 7 yılın getirdiği kırışıklık görünümünü gideriyor. 

L’Oréal Paris Revitalift Lazer X3 Gece Kremi

Tıpkı gündüz kremi gibi ciltteki kırışıklık görünümünü azaltıyor, daha pürüzsüz ve yenilenmiş görünüm sağlıyor.

Kiehl’s Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum

Retinolün kırışıklıklara etkisi bilinir. Yüzde 0.1 saf retinol içeren bu serum, kırışıklıklar, ince çizgiler, cilt tonu eşitsizliği, düzensiz doku ve sıkılık kaybı gibi yaşlanma belirtileri üzerinde oldukça etkili.

Gribin ilacı, kışın kurtarıcısı belli oldu: Her derde deva bitki Gribin ilacı, kışın kurtarıcısı belli oldu: Her derde deva bitki

SkinCeauticals A.G.E. Interrupter

Olgun ciltlerde, glikasyon sebebiyle oluşan yaşlanma belirtilerini azaltıyor. Cildin sarkmasına engel oluyor, esnekliği artırıyor ve glikasyonun bozduğu molekül bağlarını yeniden yapılandırarak, derin kırışıklıkları belirgin şekilde azaltıyor.

La Roche-Posay Redermic R

Redermic Rretinol içeriği ile yaşlanma belirtilerine karşı günlük bir düzeltme sağlıyor.  İnce çizgiler, kırışıklıkları, güneşin zararlı etkilerinden kaynaklanan yaşlanma belirtileri ve dengesiz cilt tonunu hedefliyor.

Vichy Liftactiv Collagen Specialist Gündüz Bakım Kremi

Vichy’nin Liftactiv Collagen Specialist kremi, içerisindeki Biopeptitler ve C vitamini ile kolajen üretimini artırıyor, kırışıklıkların azalmasını ve cildin sıkılaşmasını sağlıyor.

Lancome Renergie Multi-Lift Ultra Krem

Formülündeki keten tohumu özlerindeki gluko-peptitlerle, kolajen kaybının neden olduğu tüm bu yaşlanma belirtilerini hedefliyor. Ciltte ki kırışıklık ve ince çizgi görünümünü azaltıyor, cildi sıkılaştırıyor ve leke görünümünü gideriyor.

Kiehl's Super Multi-Corrective Cream

Kırışıklıkla birlikte sıkılık kaybı, ciltteki pürüzler, sarkma ve nemsizlik gibi  yaşlanma belirtilerinde etkili. Tek seferde 5 yaşlanma belirtisiyle savaşarak cildin daha genç görünmesini sağlıyor.

Estée Lauder Revitalizing Supreme+ Youth Power Creme Moisturizer

 kolajen artırıcı teknoloji ile güçlendirilmiş bu krem daha dolgun, sıkı ve genç bir cilt için en etkili ürünlerden biri.

Editör: Sena ERDOĞAN