31 Ocak 2024 tarihinde sona erecek kampanya 48 saatlik indirim kodu ile avantajları arttırıyor. Bankaların belirli dönemlerde operatörlerle birlikte başlattıkları ortaklaşa kampanyalar farklı faydalar sağlıyor.

Erzincan'da çorak arazileri diktiği 35 bin ceviz fidanıyla yeşertti Erzincan'da çorak arazileri diktiği 35 bin ceviz fidanıyla yeşertti

Masrafların katlanarak arttığı ay sonunu getirmenin zorlaştığı bu günlerde DenizBank'ın başlattığı bu kampanya ilaç gibi gelecek. Nakit harcamaya indirim fırsatı sunan bankaların kampanyaları mobil uygulama üzerinden katılım sağlayan her müşteri için geçerli oluyor.

350 TL İndirimden Kimler Faydalanabilir?

İşletme kartı ile yapılacak harcamaya özel 350 TL indirimden faydalanmak isteyenlerin Vodafone abonesi olması gerekiyor. Vodafone Herşey Yanımda uygulaması içerisinden yapılacak her alışveriş harcadıkça kazandırıyor.

İndirim Kodu Nasıl Aktif Edilir?

İşletme kartı ile 3.000 TL ve üzeri yapılacak harcamalar 350 TL'ye kadar anında indirim fırsatı sağlıyor. İndirim kodunu alan her hak sahibi 48 saat içerisinde bu kodu kullanabiliyor. Kampanya kodu ürünler sepete atıldıktan sonra Vodafone Her Şey Yanımda alışveriş sepeti içerisinde yer alan indirim kodu alanına girilerek aktif hale getirilebilir.

Editör: Doğu Gazetesi