1- Uygulamayı gizleme

İzlemek istediğiniz uygulamaya basılı tutun, Face ID GEREKSİN diyin, ardından Face ID gerektir diyin, Yüzünüzü tanıdıktan sonra uygulamayı gizle diyorsunuz ve artık hiçbir yerde o uygulama görünmüyor. Uygulamayı bulmak için uygulama arşivine gelin gizli kısmına tıklayın yüzünüzü tanıdıktan sonra izlediğiniz uygulamalar orada çıkacak.

2- Fotoğraftan nesne kaldırma

Fotoğrafa gelip düzenle deyin ardından clean up deyin. Ardından fotoğrafı yakınlaştırarak yok edeceğiniz objeyi seçin.zaten kendi otomatikmen seçiyor.  Obje tamamen yok olacak.

3- El feneri özelleştirme

Fener yönlü bir Şekilde çalışıyor. El feneri simgesine dokunduğunuzda ne kadar ışık isterseniz elinizle derecesini ayarlayabiliyorsunuz. Geniş bi alana tutarken elinizle daralttığınızda, feneri daha dar bir alana tutuyor.

4- Uygulama boyutlandırma

Uygulamaları istediğiniz gibi büyütüp küçültebiliyorsunuz. Uygulamaları bu sayede istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

5- Kilit ekranı özelleştirme

Kilit ekrandayken ekrana basılı tutun,  Özelleştir dedikten sonra natural deyin

6- Videoda ses parçası çalma

Ayarlara gelip kameraya gelin. Ses kaydı bölümüne tıklayın. Ses çalmaya izin ver deyin. Artık müzik çalarken videoda çekebilirsiniz.

7- Hesap makinesinde problem çözme

Hesap makinesi ikonuna tıklayın. Matematik notları deyin. Yeni not oluştur deyin ve kalem ikonunu tıklayın. Telefonu yan çevirerek istediğiniz problemi yazın , sonucu size verecektir.

8- Aramada ses kaydetme

Görüşme esnasında solda üstte bir ikon var ona tıklayın. Kayıt başlamış olacak. Karşı tarafada bunun bildirimi gidiyor. Sonrasında notlar uygulamasından kaydı dinleyebilirsiniz.

9- Detaylı denetim merkezi

Ayarların ve uygulamaların detaylı bir şekilde görünmesi

10- Parolalar

Uygulamaya bastığınızda  anahtar ikonlarına tıklayın. Telefondan oturum açtığınız tüm şifreleriniz ve Wi- Fi şifrelerini burada görebilirsiniz.

En çok sevilen taşınabilir oyun konsolları ve özellikler En çok sevilen taşınabilir oyun konsolları ve özellikler

Editör: Merve Kiraz