Evinde temizliği, yeniliği sevenler sık sık ev yaşam alışverişi yapıyor. Ancak bazı ürünler bizim tahmin ettiğimizden daha fazla satılıyor. Peki bu ürünler hangileri?

İşte cevabı…

1. DUŞ BAŞLIĞI

Uzun ömürlü olan bu ürünün sık değiştirilmediğini hepimiz biliyoruz. Duş başlıkları genellikle bozulma ya da kireçlenme durumunda değiştirilir. Ancak bazen dekoratif amaçlı ya da tasarruf amaçlı değişimlerde yapılabiliyor. Duş başlıkları aslında bizim tahmin ettiğimizden çok daha fazla satılan bir ürün.

2. BOYUN DESTEKLİ ORTOPEDİK YASTIK

Yanlış yastık seçimi boyun, sırt ve bel ağrılarını da beraberinde getirebilir. Ortopedik yastıklar ise boyun boşluğunu doldurarak rahat bir uyku uyunmasına yardımcı oluyor. Özel tasarımlı bu ortopedik yastıklar da tahminimizden fazla satılan ürünler arasında.

3. ŞARJLI KABLOSUZ SÜPÜRGE

Geçtiğimiz yıllarda özellikle bir markanın etkili reklamları sayesinde hayatımızda olan bu süpürgeler birden temel ihtiyaç haline geldi. Aslınca çokça satıldığını bildiğimiz şarjlı süpürgeler bizim tahmin ettiğimizden çok daha fazla satılıyor.

Hamile kadınların beyni resmen değişiyor! Peki, hamilelik beyni nasıl değiştiriyor Hamile kadınların beyni resmen değişiyor! Peki, hamilelik beyni nasıl değiştiriyor

4. PASPAS

Ev temizliğini kolay hale getiren saplı paspasları hepimiz biliriz. Pedalla çalışan ve paspasın sıkım gücünü artıran paspaslar diğer temizlik ürünlerine daha fazla satılıyor. Bu paspas ve kovalar temizliği daha hızlı ve güçlü hale getirmesiyle biliniyor.

5. ODA KOKUSU

Evinin havasını değiştirmek ve kötü kokulardan kurtulmak isteyenlerin vazgeçilmezi oda kokuları da yine en çok satılan ürünler arasında.

6. GECE LAMBASI

Karanlıkta uyumak mı sağlıklı loş ışıkta uyumak mı? Bu konu uzmanından dinlenmeli. Ancak görünen o ki pek çok insan loş ışıkta uyumayı seviyor. Çünkü gece lambaları da bizim tahmin ettiğimizden çok daha fazla satılan ürünler arasında.

Editör: Yasemin Dülgeroglu