Güvenli okul için uğraşıyorlar Güvenli okul için uğraşıyorlar

Erzincan’ın Kemah ilçesine bağlı Beşikli köyünde bulunan Ardos Gölü her yıl olduğu gibi bu yılda havaların ısınmasıyla birlikte benzersiz bir güzelliğe büründü.

Birçok canlıya ev sahipliği yapan göl, doğa ile iç içe olan sakin ortamı ve görkemli Munzur Dağı manzarasıyla adeta gizli bir cennet. 

Göl, doğanın tadını çıkarmak isteyen ziyaretçilerine, şehrin gürültüsünden uzak, yeşilin eşsiz güzelliğiyle ve doğa ile iç içe olan sakin ortamıyla piknik yapma olanağı sağlıyor.

Ardos Gölü_1280x960

Fotoğraf severlerde hayranlık uyandırıyor

Erzincan il merkezine 25 kilometre uzaklıkta bulunan bu doğa harikası, fotoğraf severlerde de hayranlık uyandırıyor. Şehrin gürültüsünden bunalan çok sayıda doğasever vatandaş, bölgeye gelerek eşsiz manzara karşısında fotoğraf çekip, doğa ile iç içe kalıp, sessiz bir ortamda piknik yapmanın keyfini çıkarıyor.

Doğaseverleri Ardos Gölüne davet eden Beşikli Köyü sakinleri ise gölün eşsiz ve doğal bir güzelliği olduğunu belirterek atılan çöplerin bu güzelliği gölgede bıraktığını, ziyarete gelen misafirlerin çöplerini çevreye atmamaları konusunda titiz davranmaları gerektiğini ifade ediyor.
 

Editör: Sena ERDOĞAN