TÜRK İNTERNET MEDYA BİRLİĞİ'NİN (TİMBİR) 1. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI. GENEL BAŞKANLIĞA SÜLEYMAN BASA GETİRİLDİ. YÖNETİMİN DE ŞEKİLLENDİĞİ GENEL KURULDA ERZİNCAN'DAN DA SELÇUK ÖZDEMİR YÖNETİME UYGUN GÖRÜLDÜ. 

Kars'ta kar yağışı besicilere zor anlar yaşattı Kars'ta kar yağışı besicilere zor anlar yaşattı

Türk İnternet Medya Birliği’nin (TİMBİR) 1’inci Olağan Genel Kurulu’nda Genel Başkanlığa Dr. Süleyman Basa seçildi.

Genel kurul toplantısına katılım oldukça yüksek oldu. Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 Mart 2023 tarih ve 6906 sayılı kararnamesi ile kurulan, 104 kurucu ve 987 medya kuruluşunun yer aldığı Türk İnternet Medya Birliği’nin 1’inci Olağan Genel Kurulu, Ankara Ticaret Odası Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. 81 ile ve 14 ülkeden TİMBİR üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda Erzincanlı Selçuk Özdemir'e de görev verildi. .

ERZİNCAN'DAN SELÇUK ÖZDEMİR LİSTEDE

TİMBİR’in yönetim kurulunda Erzincan'dan Selçuk Özdemir ismi yer aldı. Nehaber24.com imtiyaz sahibi Selçuk Özdemir yönetim kurulu asil listesinde yeraldı.

DR. BASA’DAN CUMHURBAŞKANINA TEŞEKKÜR

TİMBİR yöneticisi Avukat Cüneyt Altıparmak’ın divan başkanlığını yaptığı genel kurulda konuşan TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, üyelerin katılımından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Türk internet medyasının güçlenmesi ve gelişmesi için bir araya gelmenin önemine vurgu yapan Dr. Basa, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ