Daha temiz ve beyaz çamaşırlar herkesin hayali. Sizde çamaşır makinenize ekleyeceğiniz bazı doğal malzemelerle kıyafetlerinizin daha temiz ve beyaz olmasını sağlayabilirsiniz. İşte daha beyaz çamaşırların püf noktası…

Beyaz çamaşırların temizliği, günlük hayatımızda şık görünmek için oldukça önemli. Kullanılan çamaşır deterjanına bağlı olarak kıyafetlerin rengi de zamanla solabilir. Güzel ve iyi görünülen günün sonunda tüm gün dışarıda kirlenen kıyafetlerin iyi temizlenmesi gerekir.

Peki çamaşırların kar beyaz olması için ne yapılması gerekir?

ELMA SİRKESİ:

Elma sirkesini kaynamış suyun içine dökün. Çamaşırlarınızı suyun içine basın. 1-2 saat bekleyin. Çamaşırlarınızı kontrol ederek çıkarın. Çünkü elma sirkesi, su içinde daha fazla bekleyen çamaşırları yıpratabilir. Çamaşırlarınızı çıkardıktan sonra, makineye atarak kullandığınız çamaşır yıkama programınıda yıkayın. Böylece çamaşırlarınız daha temiz olacak.

LİMON:

Bir adet limonu dilimleyin. Suyu kaynatarak doğradığınız limon dilimlerini ekleyin. Çamaşırlarınızı kaynar su içinde bir saat kadar bekletin. Çamaşırınızı çıkardıktan sonra her zamanki şekilde makinede yıkayın.

BİM’e Çift Kapılı Buzdolabı, Tam Otomatik Espresso Makinesi, Bulaşık Makinesi, Sandık Tipi  Derin Dondurucu Geliyor!! BİM’e Çift Kapılı Buzdolabı, Tam Otomatik Espresso Makinesi, Bulaşık Makinesi, Sandık Tipi Derin Dondurucu Geliyor!!

Sirke ile çamaşırları çok fazla bekletmemenizde fayda var. Her kumaş türünün farklı olduğunu unutmayın.

Editör: Yasemin Dülgeroglu