Uzun bacak boyu, kişilerin proporsiyona uygun tercihler yapmasını sağlar. İşte bacak boyunuzu uzun gösterecek tüyolar...

Faydasını duyan hemen yapıp içiyor! Tam zamanında popüler hale geliyor Faydasını duyan hemen yapıp içiyor! Tam zamanında popüler hale geliyor
  1. Gömlek, tişört ya da kazak… Üst giyim parçalarının hepsini pantolonun içine sokarak uzun bir görüntü elde edebilirsiniz.
  2. Dikey çizgili kıyafetler her zaman daha uzun görünüm sağlar. Pantolonlarda da dik çizgili desenler tercih etmek bacak boyunuzun olduğundan daha uzun görünmesini sağlar. Bu tarz çizgili pantolonların üzerine düz ve sade parçalar tercih edilmeli.
  3. Çorap çizmeler bacak boyunu uzun gösteren bir diğer kurtarıcı parçalardan biri. Kış aylarında mini etek veya elbiselerin altına ya da dar paça pantolonlarla kullanabilirsiniz. Her şeye uyum sağlayan bu çizmeler bacak boyunun uzun görünmesini sağlar.
  4. Siyah  parçalar kişilerin olduğundan daha ince görünmesini sağlar. Tamamen siyah parçalardan oluşan bir kombin hem ince görünmenizi hem de uzun görünmenizi sağlar.
  5. Neredeyse yere değen paça boyuyla İspanyol paça pantolonlar bacak boyunu uzatmak için biçilmiş kaftan. Altına tercih edeceğiniz ten rengi bir topuklu ayakkabı ile bu etkiyi iki katına çıkarabilirsiniz.
  6. Etek ve elbiselerle tercih edeceğiniz ten rengi ayakkabılar teninizle birleşip bir bütün oluşturarak bileğinizi kesmezler. Böylece boyunuz olduğundan daha uzun görünür.
  7. Topuklu ayakkabılar başlı başına boyunuzu uzatmak için var. Yaz, kış, her mevsim tercih edeceğiniz ayakkabılarla boyunuzu uzatabilirsiniz.
  8. Rahatlığıyla bilinen yüksel bel pantolonlar bel hizanızı adeta yukarı çekerek bacaklarınızın daha uzun görünmesini sağlar.


 

Editör: Sena ERDOĞAN