Toplam 20 adet akülü sandalye sayesinde engelli vatandaşlar dışarı daha rahat çıkıp sosyal ortamlarda daha rahat bulunabilecekler. Akülü sandalyelerine kavuşmanın sevincini yaşayan vatandaşlar ve aileleri sandalyelerini deneyerek duygularını paylaştı.

Tulum Peyniri'nin marka tescili alındı Tulum Peyniri'nin marka tescili alındı

Bu iyiliğin öncülüğünü eden Polis memuru Mustafa Şahin, köprü görevi gördüğünü belirterek: “Gönüllü bir hareketin öncüsüyüm. Bu hareketin gizli kahramanı dünya geneli 800 bin kişidir. Allah onlardan da razı olsun. Bugünde yolumuz uzun yükümüz ağır dedik Erzincan’a geldik burada 20 kardeşimizi onların sayesinde mutlu ettik.

Erzincan da soyal medyadan bize ulaşan kardeşlerimiz de oldu. Ama yoğunluktan dolayı görüşüp ilgilenemediklerimiz de oldu. Ama bir prensibim var engelli kardeşlerim bana ulaştıkları zaman onları ayağıma çağırmaktansa sürpriz yapayım dedim. Bu şekilde ben onların ayaklarına geldim. Hem onları mutlu ettim hem de bende mutlu oldum. Biz gönüllülerle engellerli kardeşlerimiz arasında köprü görevi görüyoruz. Akülü sandalye toplam 15 bin tekerlekli sandalyeyle birlikte türkiye genelinde81 ile hayırseverlerin desteği ile 115 bin tane verdik” dedi.

Editör: Yasemin Dülgeroglu