Soğuk suyla yıkayanlar yanlış yapıyor: Bunları asla soğuk suyla yıkamayın Soğuk suyla yıkayanlar yanlış yapıyor: Bunları asla soğuk suyla yıkamayın

Anlık fotoğraf sistemi ve ürünlerini ilk kez 25 yıl önce piyasaya sürmeye başlayan Fujifilm, yeni yıla girmeye hazırlanılan ve yılbaşı hazırlıkları yapılan bugünlerde sunduğu instax indirimleriyle kullanıcılarını sevindiriyor. Fujifilm’in yılbaşına özel düzenlediği kampanya kapsamında 1 Aralık – 2 Ocak tarihleri arasında instax.com.tr üzerinden yapılacak alışverişlerde seçili ürünlerde sepette yüzde 10 indirimi kullanıcılarıyla buluşturuyor.  Kampanyaya dahil olan ürünler arasında instax Link Serisi (instax mini Link 2, instax SQUARE Link, instax Link WIDE, instax mini Link 2 Bundle Box, instax Link WIDE Bundle Box), instax mini 12, instax mini 12 Bundle Box, instax mini LiPlay, instax SQUARE SQ40, INSTAX Pal ve INSTAX Pal silikon kılıf ürünleri yer alıyor. 

Yılbaşına özel yüzde 10 indirimden yararlanmak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Yolculuğuna 1998 yılında Japonya'da başlayan ve 2023 yılı itibariyle 25. yılını kutlayan INSTAX, bugün Avrupa, Amerika, Çin ve Güneydoğu Asya da dahil olmak üzere dünya çapında 100'den fazla ülkede faaliyet gösteren küresel bir marka konumunda. INSTAX, önemli anıların fotoğraflarını anında basma imkanı tanımanın ötesinde, duygularınızı iletmeniz ve kendinizi ifade etmeniz için sizlere yeni bir araç sunuyor. Analog şipşak fotoğraf makinelerine ek olarak, kameranın arka yüzündeki ekrana bakarak çekim yapmanıza ve en sevdiğiniz görüntüleri seçip basmanıza olanak tanıyan anlık hibrit fotoğraf makinesi serimizi ve ayrıca akıllı telefonunuzdaki görüntüleri anında kolayca basmanızı sağlayan akıllı telefon yazıcıları serimizi genişlettik. Ayrıca, dünya çapında moda, müzik, spor ve oyun gibi pek çok alandaki işbirliklerini aktif olarak geliştiriyoruz. Spor alanında, uluslararası break dans yarışması olan FUJIFILM INSTAX Undisputed Masters'a eş sponsorluk yapıyor, INSTAX'ı geniş kitlelere tanıtıyoruz.

Editör: Saliha Kara