Şık davetlerde masada ki yemek takımının eşlikçisi çatal kaşık bıçak setleri ihtiyaçtan öte masada tamamlayıcı görevi görüyor. Masada bulunan yemek takımı, supla ve bardaklarla uyum göstermesi beklenen çatal kaşık bıçak takımı şık bir masanın olmazsa olmazı… Peki piyasada ki satışa çıkarılan en iyi çatal kaşık bıçak seti hangisi? Kalite ve şıklık açısından hangi setler öneriliyor? İşte detaylar…

Emsan Goldinoks Yeni Mat Gold 24 Parça 6 Kişilik Çatal Kaşık Bıçak Seti

Emsan Goldinoks Yeni Mat Gold 24 Parça 6 Kişilik Çatal Kaşık Bıçak Seti J 960X960

Paslanma ve kararma yapmadan uzun yıllar kullanabileceğiniz set, 6 adet yemek çatalı, 6 adet yemek kaşığı, 6 adet yemek bıçağı, 6 adet tatlı çatalı ile sunuluyor.

Karaca Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Karaca Çatal Kaşık Bıçak Takımı J 949X960

Karaca çatal, kaşık, bıçak takımları çelik yapısı ve ergonomik formu ile ideal bir kullanım sunuyor. Karaca markasının çatal, kaşık, bıçak takımı 84 parça ürünü ile en kalabalık misafirlerinizi bile rahatça ağırlayabilirsiniz.

Korkmaz Sakura 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti

Korkmaz Sakura 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti J 960X960

Korkmaz Sakura 84 parça çatal kaşık bıçak seti, parlaklığını koruyan ve özenli dış yüzeyiyle ön palana çıkıyor. 12 kişilik set içerisinde 12 adet yemek kaşığı, 12 adet yemek çatalı, 12 adet yemek bıçağı, 12 adet tatlı kaşığı, 12 adet tatlı çatalı, 12 adet tatlı bıçağı, 12 adet çay kaşığı bulunuyor.

Jumbo Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Jumbo Çatal Kaşık Bıçak Takımı J 970X960

 Jumbo çatal, bıçak takımlarının tamamı paslanmaz çelikten oluşuyor. Uzun ömürlü kullanımıyla öne çıkan marka, nesilden nesile aktarılan değerli parçalar sunuyor. 

Karaca Orion 30 Parça 6 Kişilik Çatal Kaşık Bıçak Takımı Black

Karaca Orion 30 Parça 6 Kişilik Çatal Kaşık Bıçak Takımı Black J 960X960

Özel siyah rengi, ışıltısı ve oval tasarımı ile sıra dışı bir güzelliğe sahip Karaca Orion Black 6 Kişilik Çatal, Kaşık, Bıçak Takımı, Sade ve modern görünümü ile her tarzda yemek takımına uyum sağlıyor.

WMF Çatal Kaşık Bıçak Takımı

 Yüksek kaliteli paslanmaz çatal, kaşık, bıçak takımı çizilmelere, yüksek ısıya ve yemek asitlerine ve karşı oldukça dayanıklı. Aşınmaya karşı dayanıklı teknolojisi sayesinde günlük kullanımda bile uzun yıllar güvenle kullanılabiliyor.

Hisar Miami Eskitme Titanyum Gold 18 Parça 6 Kişilik Tatlı Seti

Hisar Miami Eskitme Titanyum Gold 18 Parça 6 Kişilik Tatlı Seti J 960X960

Soğuk suyla yıkayanlar yanlış yapıyor: Bunları asla soğuk suyla yıkamayın Soğuk suyla yıkayanlar yanlış yapıyor: Bunları asla soğuk suyla yıkamayın

Paslanmaz çelikten üretilen bu setler, üst düzey dayanıklılık sağlıyor. Özel tasarımı sayesinde porselen tabaklarınızı çizmiyor.

Taç Morena 36 Parça Siyah – Gold Çatal Kaşık Bıçak Seti

Taç Morena 36 parça siyah gold çatal kaşık bıçak seti altın ve siyah renklerin hakim olduğu eşsiz tasarıma sahip. Set içerisinde 6 adet yemek kaşığı, 6 adet yemek çatalı, 6 adet yemek bıçağı, 6 adet tatlı kaşığı, 6 adet tatlı çatalı ve 6 adet çay kaşığı bulunuyor.

Editör: Sena ERDOĞAN