YAŞAM

Yataklardaki sarı lekeler canınızı sıkıyorsa çözümü basit! Tek malzemeyle kurtulun

Yataklarda bir anda ortaya çıkan sarı lekeler oldukça can sıkıcı olabiliyor. Bu sarı lekeleri çıkarmak bazen çok zor oluyor. Ancak kurtulmak çok kolay.

Abone Ol

Yataklarda oluşan sarı lekeleri çıkarmak çok zor. Hatta bazı inatçı lekeler ne yaparsanız yapın çıkmaz. Oysa bu sarı lekelerle uzun uzun uğraşmaya hiç gerek yok. Tek malzemeyle kurtulmanız mümkün. Bütün formülleri bir kenara atın. Sonuç müzice olacak.

Yatakların üzerinde zamanla sarı lekeler oluşur. Bu lekeler insana sürekli kirlilik hissi vererek rahatsız eder. Öte yandan bu lekelerle kurtulmak çok kolay olmaz. Ancak artık kolay bir yolu var.

Nevresimleri ne kadar temiz tutarsanız tutun yatağın üzerinde sarı lekeler varsa rahatsız edici bir görüntü oluşur. Çeşitli temizlik ürünleri ve karışımlar denense de çoğu zaman istenen sonuç alınamayabiliyor. Ancak, tek bir malzeme ile bu lekelerden kurtulmak artık çok kolay!

YATAKTA OLUŞAN SARI LEKELERİ ÇIKARMANIN YOLU?

KOLONYA

Evinizde her zaman elinizin altında bulunan kolonya, sarı lekelerden kurtulmanın pratik ve etkili bir yolunu sunuyor. Yataklarda oluşan bu inatçı lekeleri çıkarmak için ihtiyacınız olan tek şey biraz kolonya ve nemli bir bez. İşte detaylar…

Sarı lekelerin olduğu bölgeye yeterli miktarda kolonyayı sıkın. Kolonya, içeriğindeki alkol sayesinde lekenin çözülmesine ve kolayca çıkmasına yardımcı olacak. Kolonya sıkılan bölgeyi nemli bir bezle nazikçe silin. Böylece lekenin yok olduğunu göreceksiniz.