Redmi Watch 3 Active, Ultra büyük 1,83 inç ekranı ile Redmi Watch 3 modeline kıyasla daha büyük.Redmi Watch 3 Active  3 jpeg_1210x960

Mesaj bildiriminden antrenman verilerine kadar her şeyi tek bakışta görmenizi sağlayan büyük ekran, 2,5D kavisli yüksek dayanıklı camı ile daha zarif bir görünüm ve daha fazla aşınma direnci sağlıyor.

12 günlük ekstra uzun pil ömrüyle şarj konusunda endişelenmeden kullanmanızı sağlıyor.Redmi Watch 3 Active jpeg_1143x960

Redmi Watch 3 Active, uyku kalitesini takip eden özelliğiyle de öne çıkıyor. Derin uyku ve hafif uyku gibi çeşitli evrelerde kalp ritminizi ve kandaki oksijen düzeyinizi sürekli olarak izleyerek, uyku sürenizi ve durumunuzu doğru bir biçimde kaydediyor. 

Ayrıca 5 ATM su geçirmezlik derecesine sahip olduğu için saatinizi yüzme havuzlarında, kıyı şeridinde yüzerken ve diğer sığ su etkinliklerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Sürücüsüz arabaların tarihsel süreci nasıl ilerledi? Gelecekte neler olacak Sürücüsüz arabaların tarihsel süreci nasıl ilerledi? Gelecekte neler olacak

Ayrıca 200'den fazla saat yüzü ile temaları istediğiniz zaman değiştirmenize olanak tanıyor.

Klasik ve sade görünümlü dikdörtgen saat kasası, NCVM ile işlenmiş gövde ve mükemmel görünümünü geliştiren metalik kaplamayla ön plana çıkıyor.

Çift renkli gövde ve dört farklı kayış rengi ile çeşitli görsel deneyim sunuyor.

Bluetooth ile akıllı telefona bağlanıyor. Yalnızca bir dokunuşla sesli çağrıları cevaplıyor.Redmi Watch 3 Active 2 jpeg_1280x816

Redmi Watch 3 Active, 10 profesyonel spor modu da dahil 100'den fazla spor modu sunuyor. Dahili sensörler ve profesyonel spor algoritmaları, en sevdiğiniz sporları yaparken vücudunuzu izleyip analiz ederek aktivitelerinizi tek bakışta gösteriyor.

Xiaomi Redmi Watch 3 Active Akıllı Saat ile ilgili gerçek kullanıcı yorumları

  • “Samsung telefon kullanıyorum. Hiç bir bildirimi kaçırmıyorum. Çok güzel bir ürün yapmışlar. Çok hafif ve en ufak kasma yok. şarj 7 gün gidiyor tüm özellikler kapalı bildirim ve telefonla görüşme açık minimum seviyede kullanıyorum neredeyse hiç görüşme yapmadım telefonla 7 gün gitti. Şarj standı olsaydı daha iyi olurdu. Bu saatin en kötü özelliği hiç bir şekilde hiç bir mesaja cevap veremiyor oluşunuz bu çok kötü. Bunu umarım güncellemeyle çözerler en azından hazır cevaplar verebilmeliyiz whatsapplara. Bu fiyata alınabilecek en iyi saat”
  • “Yüzme için olan fonksiyon tanıtımda görünse de saatin içinde bulunamıyor.”
  • “Kurulumu basit. Ekranı redmi watch 3 ten büyük. Dokunmatik ekranı güzel ve hızlı. Kargo hızlı ve hasarsız teslim edildi.”
  • “Satın almadan önce ürünle ilgili tereddütlerim vardı; ekran kalitesi, kolda büyük durur mu vb. Fotoğraflarda da göreceğiniz üzere kolda büyük durmuyor, çok şık duruyor. iPhone 11'de kullanıyorum, uyum mükemmel, bildirimler çok hızlı telefonla aynı anda geliyor, ses konuşma çok iyi. Size tavsiyem gri renk (bu ürün) alın. Kargo ise; dün sipariş verdim bugün öğleden önce geldi, teslimat çok hızlı. Fotoğrafta aydınlatma %70 açık, ekran net görünüyor.”
  • “Tam istediğim gibi bir saat. Genel olarak telefondaki bildirimleri almak için kullanıyorum. Günde 510 dk kadar sesli görüşme yaptım. Şarjı 5 günden biraz fazla gitti. Şarj akımı 260mah civarında, %95'i dolduktan sonra da 30mah civarına düşüyor. Pil sıfırdan tam dolması 1 saat 9 dk sürdü ve yaklaşık kapasite 286mah çıktı.”


 

Editör: Sena ERDOĞAN