Komutlarla bir şeyler yaptırabileceğiniz, tasarımlar veya düzenlemeler yapabileceğiniz ücretli ve ücretsiz uygulamalar bulunuyor. Peki, bunlar hangileri detaylar haberimizde…

Ücretli programlar

DALL-E 3

DALL-E 3, görsel oluşturma konusunda sınırları zorlayarak mucize işler ortaya çıkaran bir yapay zeka aracı. Kişiler kendi yaratıcılığını da ortaya koyarak kişiselleştirilmiş avatarlar oluşturabilir.

JASPER AI

Pek çok içeriği otomatik oluşturmaya yarayan bu program, uzun metinler oluşturur ve farklı içerik türleri oluşturmaya yardımcı olur.

ADOBE FIREFLY

Kelimelerle görüntü oluşturmaya olanak sağlar. Özel grafiklerle kesintisiz desenler oluşturabilir.

SYNTHESİA

Bu yapay zeka aracı, profesyonel kamera ve mikrofonları olmayan kişilerin mükemmel videolar hazırlamasına yardımcı olur.

Ücretsiz programlar

MICROSOFT COPİLOT

Bu program sayesinde metin yazımı, çeviri, yol tarifi ve bilgi almak istediğiniz konularda bilgi almak daha kolay.

MICROSOFT DESİGNER

Microsoft Designer, ihtiyaç duyduğunuz yerde ve zamanda istediğiniz içerikleri hızlıca oluşturmanıza tasarlamanıza ve düzenlemenize yardımcı olacak bir grafik aracı.

CANVA

En çok sevilen taşınabilir oyun konsolları ve özellikler En çok sevilen taşınabilir oyun konsolları ve özellikler

Canva, online grafik tasarım ve fotoğraf düzenleme yapabileceğiniz bir program. Bu programla poster tasarımlarından sosyal medya görsellerine pek çok tasarım oluşturabilirsiniz.

KRITA

Krita programı sayesinde dijital sanatçılar çizim yapabilir.

LUMEN 5

Bu kurgu aracı metni videoya dönüştürme konusunda oldukça başarılıdır. Özellikle haber metinlerinde önemli rol oynar.

COPY AI

Çeşitli içerikler oluşturmak için kullanılabilen yapay zeka araçlarından biri. Bu programla blog gönderileri, sosyal medya gönderileri, üzün açıklama ve reklam videoları kolayca oluşturulabilir.

Editör: Yasemin Dülgeroglu