Erzincan’da devrilen tırda sıkışan sürücüyü AFAD ile itfaiye ekipleri kurtardı Erzincan’da devrilen tırda sıkışan sürücüyü AFAD ile itfaiye ekipleri kurtardı

Partisinin aday tanıtım toplantısında konuşan başkan Recep Tayyip Erdoğan MHP ile anlaşılan iller için bazı cümleler sarfetti.

Cumhur ittifakının büyük üyesi MHP için anlaşma yapılan 7 ille sınırlı olmak üzere destek isteyen Tayyip Erdoğan bu güne kadar kazanılan seçimlerdeki formülü izleyicilerine anlattı. 31 Mart seçimlerinde de halkın içerisinde olarak zaferle çıkacaklarına inandığını belirten Tayyip Erdoğan Erzincan'ın da içinde bulunduğu 7 il için MHP'ye destek istedi.

MHP'YE DESTEK VERİN!

Halkı en iyi yöneticilerin AK partiden çıktığına ikna edebilmek için büyük güç sarfedilmesi gerektiğini belirten Tayyip Erdoğan, AK Parti adayları için nasıl gayret gösteriliyorsa, MHP'nin aday çıkardığı 7 ilde de ayrımsız olunması gerektiğini söyledi.

'Manisa, Mersin, Bartın, Erzincan, Kars, Kırklareli, Osmaniye'de aynı azim ve şevk ve samimiyetle çalışacağız. Cumhur ittifağındta ayrım asla olmayacak. Unutmayın. En iyi seçim çalışması halkın içinde olmak, milletle beraber olmaktır. Medya ve sosyal medya elbette önemlidir. Ama asla sahada çalışmanın, gönüller kazanmanın yerini tutmaz.'

Editör: Mücahit Özdemir