Hafta sonunu evde geçirecek olanlar için birbirinden çılgın, size eğlenceli saatler geçirtecek 10 film tavsiyemiz var.

1. Anlat Bakalım (1999)

anlat bakalım_640x960

Robert De Niro'yu panik atak hastası Paul Viti olarak izlediğimiz filmde, olmadık zamanlarda ağlama krizlerine girerek zor anlar anlar yaşamaktadır. Bir gün yaşadığı trafikte psikiyatr olan Ben Sobel'ın (Billy Crystal) arabasına çarpar ve işte iyi olacak hastanın ayağına doktor gelmiştir bile!

2. Felekten Bir Gece (2009)

FELEKTEN BİR GECE_649x960

Komedi filmlerinin en bilindikleri arasına girmiş, vizyona girdiği günden itibaren büyük beğeni toplayan 2009 yapımı filmin ikinci filmi 2011'de üçüncü filmi ise 2013 yılında vizyona girmişti. Komedi filmi izlemeyi seviyorsanız ve halan Felekten Bir Gece serisini izlemediyseniz, hiç durmayın!

3. Uçak (1980)

UÇAK_1280x725

3 usta yönetmen David Zucker,  Jim Abrahams,  Jerry Zucker 'ın elinden geçen film, felaket filmlerinin parodisi olan Uçak'ta 2. DÜnya Savaşı pilotlarından Ted Striker travmatik kişiliği ve alkollik olmasına rağmen besin zehirlenesi geçirerek uçağı kullanamayınca kokpite geçiyor ve bunun üzerine kahkaha dolu olaylar başlar.

4. Bu Nasıl Aile! (2013)

BU NASIL AİLE_1280x635

Jennifer Aniston, Emma Roberts, Ed Helms gibi ünlü oyuncuların yer aldığı 2013 ABD yapımı filmde, David'in macerası aynı yerde yaşadığı gençlere yardım etmeye çalıştığında hiçbir iyiliğin cezasız kalmayacağını anlamasıyla başlıyor. 

5. Genç Çıraklar (2013)

GENÇ ÇIRAKLAR_649x960

Billy ve Nick bir şirketin pazarlama departmanında çalışan ve dijital dünyanın yeniliklerine ayak uydurmakta zorlanan iki pazarlama elemanıdır. Nihayetinde beklenen olur ve işlerinden kovulurlar. İşsizlik sorunuyla baş etmeye çalışan ikili, bir plan yaparak medya devi Google´ın stajyerlik pozisyonlarına başvuruda bulunurlar. Mülakata ve eğitim programına yoğun bir başvuru olmaktadır ve başvurada bulunanların küçük bir kısmı, sadece bu konuda çok zeki olanlar kabul edilmektedir. Başvurada bulunanlarla karşı karşıya gelen ikili, eğitim programındaki herkesin yarı yaşlarındaki gençler olduğunu ve hepsinin alanında uzman olduğunu fark eder. Kendi farklarını ve tecrübelerini kanıtlamaya çalışırlar ve kıyasıya bir rekabet başlar. Dahası Billy ve Nick bu süreçte birbirleriyle de rekabet etmek zorunda kalır.

Üç, dörtten büyüktür Üç, dörtten büyüktür

6. Ah Mary Vah Mary

AH MARY VAH MARY_640x960

Çekingen, etrafına kızgın genç Ted (Ben Stiller), üçüncü sınıf bir özel dedektifin yardımıyla, tam on üç sene sonra lisede aşık olduğu Mary'nin (Cameran Diaz) peşine düşer. Ne var ki, dedektif de Mary'ye aşık olur. Kısa süre sonra ise, her iki erkek de Mary ile ilgilenen herkesin ona aşık olduğunu ve onu elde etmeye çalıştığının farkına varır.

7. Felekten Bir Gece Daha

FELEKTEN BİR GECE DAHA_649x960

Stu, Phil, Alan ve Doug Stu'nun düğünü için Tayland'a gider. Las Vegas'taki unutulmaz bekarlığa veda partisinden sonra Stu işini şansa bırakmayıp sakin bir düğün öncesi kahvaltısı yapmayı tercih eder. Ancak ertesi sabah başka bir şehirde, yüzünde bir dövme, bardakta kesik bir parmak ve bir maymun ile uyandığında hiçbir şeyin planladığı gibi gitmediğini fark edecektir, üstelik karısının kardeşi de kayıptır. ... Vegas'ta olan Vegas'ta kalabilir ama Bangkok'ta olanlar hayal bile edilemez.

8. Evde Tek Başına 

EVDE TEK BAŞINA_645x960


Ailesinden nefret eden Kevin aldığı ceza üzerine geceyi çatıkatında geçirir yalnız ertesi gün uyandığında ailesinin evde olmadığını, tatile giderken onu unuttuklarını farkeder. Başta panikleyen Kevin bunun fırsat olduğunu çok geçmeden anlar ve yalnızlığın tadını çıkarmaya başlar. Eve gözlerini dikmiş olan 2 hırsızı evden uzaklaştırmak artık Kevin'a düşmüştür...

9. Aman Tanrım!

AMAN TANRIM_649x960
Bruce Nolan, New York'lu bir televizyon muhabiridir. Bruce her şeyden şikayet etmekte ve tanrıya yakarmaktadır. Tanrı bir gün bu yakarışlara cevap verir ve Bruce'nin karşısına bir insan olarak çıkar ve kendi gücünü ona verir kısa bir süreliğine. Komedi de işte başlar Bruce artık bir tanrıdır...

10. Budala Dedektif

budala dedektif_653x960

Jim Carrey'nin ilk başrolünü oynadığı filmde hayvan dostu Ace Ventura insanların kaybolan hayvanlarını kendi metodları ile bulmakta ve sahiplerine vermektedir. O seneki Superbowl turnuvasının açılışınada maskot olarak Snowfleak adlı yunus getirilmiştir. Turnuva açılmadan kaybolan yunusu yalnızca bir kişi bulabilir o da Ace Ventura'dan başkası değildir. İşinin ustası olan Ace Ventura titizlikle çalışarak kaybolan yunusun izlerini bulur, araştırmalarını derinleştiren Ace yunusu bulduğunda herkesi şaşırtacak garip bir sürprizle karşılaşacaktır.


 

Editör: Merve Kiraz