YAŞAM

Sırasıyla temizlik yapma konusunda burçlar nasıl davranır: Bakın ilk sırada kim var

Astroloji ilişki, kariyer, gelecek ve kişilik özellikleri dışında temizlik alışkanlıkları açısından da tahminlerde bulunuyor.

Abone Ol

Her burcun temizlikle olan ilişkisi, kişilik özelliklerine ve tercihlerine göre şekilleniyor. Kimi burçlar detaycı kimileri ise pratik. Bakalım sırasıyla en çok temizlik yapan burçlar hangisi?

1. BAŞAK

Detayları temizlemeye bayılırlar. Mümkün olsa ellerinde mikroskopla dolaşırlar. Bir kıl bile gözlerinden kaçmaz, detaylı temizlik onların terapisidir.

2. BOĞA

Boğalar, temizlik konusunda yavaş ancak bir o kadar emin adımlarla ilerlerler. Temiz ve düzenli bir evde huzur bulurlar.

3. YENGEÇ

Hassasiyetle temizlik yaparlar. Evlerini kaleleri gibi görürler ve sağlıkları için kalelerini temiz tutarlar.

4. OĞLAK

Oğlaklarlar eğer başarılıysa bunun en önemli parçası temiz bir evdir. Evlerindeki her şey yerli yerinde olmalı ve her şeyin parlaması gerekir.

5. KOVA

Kovalar yenilikçi tavırlarını temizlik alanında da gösterirler son moda temizlik gereçleri onların vazgeçilmezidir. Temizliği severler.

6. AKREP

Derinlemesine temizlik yapmak tam olarak akreplerin işidir. Derinlemesine keşif yapar her yeri temizlerler.

7. ASLAN

Aslanların yaptığı temizlik kraliyet ailesine yakışır bir temizliktir. Parlak yüzeyler lekesiz camlar ve düzenli bir ortam onlar için önemlidir.

8. TERAZİ

Kendi estetiklerine düşkün olan teraziler için evlerinin estetiği de önemli. Detaylı ve düzenli temizlik yaparlar.

9. İKİZLER

İkizler, her konuda olduğu gibi bu konuda da hızlı ve pratik olmayı severler. Çabucak işlerini bitirirler ve sonra başka heyecan verici şeylere geçerler.

10. KOÇ

Zaten enerjik olan koçlar, temizlik yaparken adeta spor yaparlar. Hızlı ve etkili bir şekilde evlerini temizlerler.

11. BALIK

Balıkların yaratıcılığı için temiz ve huzurlu bir ortam önemlidir. Huzurlu bir şekilde temizlik yaparlar.

12. YAY

Özgürlüğüne düşkünlüğüyle bilinen yaylar için temiz bir çevre özgürlük demektir. Rahatlarlar ve yeni maceralara atılmak için temiz bir başlangıç yapmayı severler.