Rüyalarda oldukça sık görülen yırtık ayakkabı genelde tedirgin edici rüyalardır. Kişiye göre rüyalar değişebileceği için diğer sembollerin ve kendi hayatınızın gidişatına göre çıkarımda bulunmak daha doğru olacaktır. Sizinle paylaştığımız bilgiler yırtık ayakkabının sadece genel manada yapılan yorumlarından ibarettir. Çıkarımlar sizlere kalmış.

 İşte rüyada yırtık ayakkabı görmeye genel mana içeren tabirler;

Rüyada ayakkabının yırtılması yeni bir sevinci işaretle birlikte yırtılan ayakkabı diktirmek, üzüntülere ve terk edilmeye alamettir.

İnsanları sürekli eleştirmeniz ve şikâyetçi olmanız, düşman kazanmanıza neden olacak. Bazı tabircilere göre rüyada yırtık ayakkabı tehlikeli bir durumla karşılaşmaya işarettir.

Rüyada yırtık ayakkabı giymek yakın zamanda huzura kavuşulacağına işaret eder.

Kokular ve anılar: Kokular neden eski anıları canlandırır Kokular ve anılar: Kokular neden eski anıları canlandırır

Bir kimse eğer rüyasında yırtık bir ayakkabı giydiğini görürse o kimse hastalanır, borca girer, işinden olur, maddi zarar eder ve geçim derdine düşer diye kabul edilir. Rüyayı gören insanın kendisi için ne kadar olumsuz olay varsa hepsinin arka arakaya geleceğine rivayet edilir.

Rüyasında ayakkabı yırtılmasını gören kişi yakınından birisini kaybedeceğine, kayıp kelimesi ölüm anlamında olup, ölen kişinin yerinin asla dolmayarak hayatta sürekli bir özleme duygusu hakim olacağına ve özlemden dolayı göç edilme durumunun da söz konusu olabileceği şeklinde rivayet edilmektedir.

Rüyasında ayakkabısının yürürken yırtıldığını gören kimse kendisinin veya kendisine yakın olan bir kişinin uzun süredir çektiği sağlık sorunundan dolayı ameliyat olacağına, beklediği sağlıklı günlere en kısa süre içerisinde ulaşarak, hayatta başarı çizgisinde sağlık sorununu ortadan kaldıracağına ait rivayetler şeklinde yorumlanmaktadır.

Editör: Merve Kiraz