YAŞAM

Rüyada yeşil erik görmenin anlamı nedir?

Yeşil erik yemek, yeşil erik toplamak, yeşil erik satmak…

Abone Ol

Rüyanızın ne anlam taşıdığı geleceğiniz ile ilgili mesajlar veriyor olabilir. Her rüya geleceği değil geçmişin bir yansıması şeklinde de görülebilir. Rüyadaki sembollerin genel anlamda ne manaya geldiği ve bu sembollerin diğer faktörlerle nasıl bir vaziyette bir arada görüldüğü de rüyanın tabir edilmesinde önemlidir. Genel manada yeşil erik görmeyle ilgili tabirler şöyle;

Rüyada mevsiminde erik görmek bir yitiğin bulunması yahut rızka, Hastanın erik yemesi şifa bulmasına, Mevsimi dışında görülen erik üzüntü, keder ve hastalığa delalet eder. Rüyada erik görmek, hiç beklemediği bir yakının ihanetine uğrayacağına işaret eder. Olgun erik görmenin mutluluk getirdiği yorumu yapılır. Erik toplamak emellerinize ulaşamayacağınızı bildirir.

Rüyada vaktinde erik görmek, rızık ile tâbir olunur. Yine erik görmek, bir yitiğin bulunmasına delâlet eder. Rüyada mevsimsiz olarak görülen erik, hastalık, üzüntü ve kedere işarettir. Bir hastanın rüyada erik yediğini görmesi, hastalıktan şifa bulacağına delâlet eder. Yine erik rüyası, aile içinde geçimin çok güzel ve muntazam olduğuna işarettir.

Rüyada meyvesi siyah erik görmek, iyi bir hekime delâlet eder. Erik rüyası, erik ağacının cinsine göre değişir ve mana taşır.
 

Seyyid Süleyman demiştir ki: Mevsiminde kırmızı yahut siyah ve aynı zamanda tatlı erik görmek; mal husulüne delalettir.
 

Ebu Said'ül Vaaz demiştir ki: Rüyasında erik yiyen, hasta ise, şifa bulur. Hasta değilse sağlıklı yaşamaya devam eder.

Rüyada Yeşil Erik Toplamak

Rüyada yeşil erik toplamak, iş hayatında daha önce kimsenin yapmak istemediği, zor diye nitelendirilen bir işin çok güzel ve rahat bir şekilde yapılacağına ve çok çok büyük miktarda paraya ulaşıp çok rahat bir hayat sürüleceğine tabir edilir. Aynı zamanda, rüya sahibinin, iş hayatındaki bolluğun hanesine bereket olarak yansıyacağına ve çok uzun yıllar devam edeceğine alamet edilir.

Rüyada Yeşil Erik Vermek

Rüyada yeşil erik vermek, rüyayı gören kişinin, girişeceği bir işte çok iyi yerlere geleceğine ve kazandığı parayı hem kendisi için hem de eş, dost ve akrabaları için harcayacağına işaret edilir.

Rüyada Yeşil Erik Satmak

Rüyada yeşil erik satmak, rüya sahibinin, iş hayatında çok iyi bir şeyler yapmaya çalıştığına ve istediği şekilde yapabilirse hem yöneticilerinin takdirini kazanacağına hem de parasal olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet edilir.