YAŞAM

Rüyada diş kırılması hayır mı şer mi?

Rüyada diş kırılmasının anlamı

Abone Ol

Oldukça sık görülen rüyalardan olan Diş kırılması bakın hangi manaya geliyor.

Rüyaların manaları herkes için aynı mesajı vermez ama genel olarak semboller bazı şeyleri anlatır. İşte Rüyada diş kırılmasına dair tabirler;

Rüyada diş kırılması görmek, baba tarafından bir akrabanın hastalığına yorumlanır. Rüyada diş akrabaya, kırılması ise hastalık demektir. Rüyada dış kırılması gören, bir akrabasının hastalığına işarettir. Yakın akrabanın yaşadığı sağlık sorunlarını ifade eder. Aynı zamanda, bazı sorunlardan dolayı aile bireylerinin yaşayacağı sıkıntılar anlamına gelmektedir.

Rüyada dişin kırıldığını görmek kişinin ailesinden birinin hastalanmasını rüya sahibinden bilmek olarak yorumlanır. Rüyayı gören kimsenin baba tarafından akrabası aile içinde hastalanan bu kişiyi rüya sahibinin yanlış davranışları yüzünden olduğunu düşünüp onu sorumlu tutmaktadır. Bu akraba kişinin en ufak bir hatasını gözlemleyerek onun yüzüne vurmayı hazır kıta beklemektedir. 

Rüyada azı dişi kırılması görmek devlet erkânından birinin hastalanması anlamına gelir. Bu kimseni yakalandığı hastalığı şifa bulunamayıp sonu ölümle bitecektir. Bu kişinin ölümü tüm insanları yasa boğacak ve ölümünden kısa bir süre sonra yeni bir başkan adayı seçilmesi üzerine çalışmalar yapılacaktır. 

Rüyada Diş Düşmesi
Rüyada düş düşmesi, rüyayı gören kişinin, aile hayatında büyük üzüntüler yaşayacağına işaret edilir.
Rüyada Azı Dişi Kırılması
Rüyada azı dişi kırılması, rüya sahibinin, akrabalarından biri hakkında üzüntülü bir haber alacağına delalet edilir.