Cildine sürenlerin gözenekleri yok oluyor: Kırışıklıkları adeta ütüler gibi düzeltiyor Cildine sürenlerin gözenekleri yok oluyor: Kırışıklıkları adeta ütüler gibi düzeltiyor

Rüyalar şeytani, rahmani ve psikolijik içerikte olmak üzere 3’e ayrılır. Fakat herkes ilahi bir mesaj niteliği nedir diye oldukça derinlemesine bir araştırma yapar. Tabir araştırması yapmadan önce il yapacağınız şey rüyanın hangi kategoriye girdiğini anlamak. Eger çok etkileyen ruhunuzda bir yer edinen rüya ise büyük ihtimal ile bir mesaj niteliği taşıyor demektir. İşte deprem ile ilgili tabirler;

Rüyada deprem görmek, yahut Rüyada deprem olduğunu hissetmek yakında yaşamınızda değişiklikler olacağına işaret eder. Deprem olması; bir sıkıntı yaşanacağı anlamına da gelir. Bazen rüyada görülen depremin şiddetine göre kıtlık ve hastalık olarak tabir edilir. 

Rüyada deprem olduğunu görmek, alimler arasında çıkacak görüş ayrılığına, çıkacak fitneye ve olayların yaşanacağına delalet eder. Rüyada deprem genel manada, depremde sallanmak, depremi hissetmek, depremde binaların yıkıldığını izlemek ve rüyada deprem olması gibi birçok şekilde olur. 

Rüyada deprem olduğunu görmek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada deprem olduğunu görmek rüya sahibi için elbette ki hoş bir tecrübe değildir. Deprem olduğunu hissetmek, depremin etkisi ile sallanmak, etraftaki binaların yıkıldığını izlemek gibi pek çok üzücü ayrıntı rüya sahibini huzursuz bir uykuya itebilir. Çünkü deprem afeti pek çok insanın korktuğu bir durumdur. 

Editör: Merve Kiraz