YAŞAM

Rüyada böcek ve böcek ısırması ne anlama geliyor?

Rüyamın anlamı ne?

Abone Ol

Sıkça görülen rüyalardan biri olan böcek ısırması mana anlamında bize nasıl bir mesaj niteliğinde dersiniz? Rüyanızda böcek ve böcek ısırması gördüyseniz rüyanın manasına dair tabirler şöyle;

Rüyada böcek görmek genellikle hayırlı olarak yorumlanır. Bir kimsenin elinde veya vücudunun herhangi bir yerinde böcek dolaştığını görmesi, yakın bir zamanda sevindirici bir haber alacağının işaretidir. Ancak, kişinin rüyasında böcek tarafından ısırıldığını görmesi, bir hastalığa yakalanacağına veya beklediği bir haberin veya mektubun biraz daha gecikeceğine veya uzun süredir takip ettiği bir işin sonuçlanmasında bir süre daha başarılı olamayacağına işaret eder. 

Rüyada böcek ısırması, hayırlara alamet etmez. Rüyayı gören kişinin can derdine düşeceğine, işinden geri kalacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına ve aksi takdirde iyileşip, toparlanamayacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin hiçbir sıkıntısı ve sorunu yokken, hayatı düzgün ve yolunda devam ediyorken karşılaşacağı bu musibet nedeni ile her işini bir süre askıya almak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada böcek sokması görmek, rüya sahibinin düşmanları olduğunu göstermektedir. Hata yapmasını kollayan ve en yakınında bulunan kişilerin kötülüğüne maruz bırakılacağını anlatmaktadır. Sokan böceğin zehirli olması ya da kötü olması durumuna göre rüyanın hayırlı ya da hayırsız bir rüya olup olmadığı yorumlanmaktadır. 

Rüyaların dini veya psikolojik bir mesajı size ilettiğini bilmenizin yanı sıra her rüyanın mesaj içermediğini ve  batıl olabileceğini de bilmenizde yarar var.  Bu rüyalar genelde şeytani olarak adlandırılarak sizi korkutmaktan  ve vesveseye düşürmekten başka bir mana taşımaz. Uyandığınızdaki hissiyatınıza göre rüyalarınızı manalandırmak en doğrusu olacaktır.