Rahmani, şeytani ve psikolojik olarak 3 kategoride sıralanan Rüyalar manada olumlu ve olumsuz olarak 2’ye ayrılır. Kişinin gördüğü rüyadaki sembol herkesde aynı manayı taşımaz. Sembollerin genel manaları olsa da herkes yaşamı, inanışı, ve rüyada gördüğü diğer sembollere göre farklı anlamlar içeren rüyalar görür. Biz baş ağrısına dair genel olarak yapılan yorumları sizlerle paylaşacağız. Bakalım baş ağrısı genelde olumlu bir rüya mı yoksa olumsuz bir rüya mı?

Rüyada başının ağrıdığını gören kimsenin tövbe ve istiğfar edeceğine veya sadaka vereceğine yahut hayırlı bir amelde bulunacağına ve günahlardan tövbe edeceğine işaret eder. Bazı tabirciler de, tövbesi icap eden bir günahtır, demişler

Gribin ilacı, kışın kurtarıcısı belli oldu: Her derde deva bitki Gribin ilacı, kışın kurtarıcısı belli oldu: Her derde deva bitki

Rüyanızda başınızın ağrıdığını görmeniz; hata ve kusurlarınızdan tevbe edip kendinize geleceğinize veya tevbe edilmesi gereken bir günahınızın bulunduğuna dolayısıyla da tevbe etmeniz gerektiğine yorumlanır.

Rüyada baş ağrısı çekmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, donanımlı kılacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, delalet eder.

Rüyada baş ağrısı çektiğini görmek ne demek, kişinin tövbe edip hayırlı işler yapmasına ya da devlet yöneticisinin canını sıkacak bir durumun meydana gelmesine delalet eder.

Editör: Merve Kiraz