Eylül bitmeden bunu yapın: Kışın eviniz cayır cayır ısınsın Eylül bitmeden bunu yapın: Kışın eviniz cayır cayır ısınsın

Rüyada balık görmek birçok olaya delalet olabileceği gibi genelde hayırlı ve olumlu olayların gerçekleşeceğine işaret eder. Rüyada balık görmek kısmet olarak yorumlanabilir. Rüya sahibine gelecek kısmetler, mülkler ve mallar bunlara örnek olabilir. Rüyasında balık gören kişinin çevresindekiler tarafından saygı göreceğine delalettir.

Rüyada Balık Tutmak

Rüyada balık tutmak, tabir eden kişilere göre değişebilir. Ancak genelde işlerin yolunda gitmesi anlamı taşır. Rüyayı gören kişinin işlerinin yolunda gideceği ve işlerinin düzenli hale geleceğine yorumlanır. Başarı sağlamaya işarettir.

Rüyada Balık Yemek

Rüyada balık yemenin anlamı tek olarak tabir edilemez. Rüyanın birkaç tane yorumu vardır. Örnek olarak; kişinin rüyasında, ölmeyen balıkların olduğu gibi yemesi rüya sahibinin çok maddi kazanç sağlayacağına yorumlanır. Öte yandan rüya sahibinin rüyasında balığı tuzlu olarak yemesi, içerisine düşeceği problemlere, kötü günlere ve dertlere işarettir. Bunun dışında bozulmuş bir balık yediğini gören kişinin hata yapacağı şeklinde yorumlanır.

Editör: Yasemin Dülgeroglu