YAŞAM

Rüyada arı sürüsü görmek...

Rüyada arı sürüsü neyin habercisi?

Abone Ol

Rüyaların tesir derecesi şüphe yokki tabirlerini araştırma konusunda oldukça önem arz ediyor. Hal böyleyken görülen semboller uyanır uyanmaz araştırılmaya ve ne manaya geldiklerinin soruşturulmasına başlanıyor.

Rüyada görülen arı ne anlam içerir? Bu anlam fazla arı görmek ile daha farklı manalara taşınır mı hep beraber inceleyelim.

 Rüyada arı görmek, geçim anlamında zahmet çekmeden elde edilecek mallara, iş hayatındaki bereketli kazançlara ve zenginliğe işaret eder. Rüyasında arı gören şahsın iş yaşamı da hep yolunda gidecek demektir.

Rüyada arı sürüsü görmek nimet ve ganimet anlamındadır. Bir kimsenin rüyada arı sürüsü görmesi ailesiyle birlikte mutlu bir hayatın kendisini beklediğini ifade eder. Bir sürü arı görmek yahut sürüyle arı bereket, başarı ve mutluluktur. Rüyada bir sürü arıyı gören rızka erişir ve çok para sahibi olur.

Bir başka rivayete göre de: Bal arısı sürüsünü görmek, güler yüzlü çalışkan, kazancı yerinde hayırlı bir adamla tabir olunur. Bir rivayete göre de bir sürü bal arısı kazançla, bereketle tabir olunur.

Rüyada Çok Sayıda Arı görmek özel ve kişisel bilgilerin herkes tarafından öğrenilmesi anlamına da gelir.

Rüyada arı sürüsü görmenin yorumu, rüya sahibinin ömür boyu olarak maddi sıkıntı çekmeyeceği şeklinde ifade edilir. Rüya sahibinin işlerinin yoluna gireceği ve basit bir şekilde yüklü miktarlarda paralar kazanacağına delalet eder.