Gerçek dünyada oldukça can sıkıcı bir durum olarak adlandırılan münakaşa, rüyada ne manaya gelir? Sıklıkla araştırılan rüya konuları arasında yer alan laf kavgası rüyanın içeriğine göre farklı anlamlar içerebiliyor. Genel manada münakaşa veya laf kavgası bakın nasıl tabir ediliyor;

Rüyada ağız kavgası ettiğini gören kişinin, çok iyi, yardımsever ve cömert biri olmasından ötürü çekemeyen kişiler ve düşmanlar tarafından hakkında dedikodu çıkartılıp isminin lekelenmek istenmesine ve bu yüzden rüya sahibinin, sıkıntıya girerek büyük bir üzüntü yaşamasına yorumlanır.

Rüyada bir başkasıyla tartışmada bulunmak, erkekler için mahkemeye düşülmüş bir davadan başarı kazanacağına; kadınlar için dargın olduğu birisiyle barışacağına işarettir.
Rüyada bir başkasıyla tartışmak, erkekler için mahkemelik bir olayın lehinize biteceğine işaret eder. Kadınlar için daha önce küstüğü birisiyle barışacağına yorumlanır.

GÜNCELLEME - Van'da kaybolan üniversite öğrencisini arama çalışmaları sürüyor GÜNCELLEME - Van'da kaybolan üniversite öğrencisini arama çalışmaları sürüyor

Rüyada bir kimseyle ağız kavgası yaptığını görmek, üzüntü ve kedere; biriyle kafa kafaya dövüşmek soy ve sopla övünmeye yahut biriyle tartışmaya delalet eder.

Rüyada kavga etmek, kuvvetle tabir olunur. Rüyada birisi ile silahla kavga ettiğini görmek, bir kadınla evlenmek için ona güzel görünmeye çalıştığına, zırhlı olarak kılıçla kavga ettiğini görmek, rakiplerine üstün gelmek için bazı çarelere başvurduğuna; bir savaş alanında düşmanı ile kılıçla savaştığını görmek, o kimsenin Cenab-ı Hakk tarafından büyük bir şerefe nail olacağına delalet eder.

Editör: Merve Kiraz