Son zamanlarda hemen hemen her yerde reklamlarıyla karşılaştığımız, ünlülerin çocuklarıyla sıkça reklamını yaptığı doping hafıza ne? Bu eğitim platformu hakkında bilgisi olmayanları aydınlatalım. Oldukça verimli olduğu söylenen bu platformda bize neler veriliyormuş hep beraber inceleyelim;

2011 yılında kurulan Türkiye'nin En Büyük Dijital Öğrenme Platformu Doping Hafıza,  farklı öğretim enstrümanları ile çağdaş programlar tasarlayarak teknoloji sektörünün gelişmesine öncülük ediyor.

Doping Hafıza nedir?

Dijital öğrenme platformu Doping Hafıza, Ar-Ge üssünde Microsoft OpenAI, Amazon Cloud Services, Oxford University Press gibi uluslararası iş ortaklarıyla geliştirdiği yapay zeka destekli platform son zamanlarda oldukça ilgi çekiyor. Kullanıcılarının öğrenimine katkı sağlamayı amaçlayan Doping Hafıza Platformu içerisindeki kaliteli eğitsel içerikleri, tercih ve ihtiyaçlara göre sunuyor. Ayrıca sadece yapay zekadan değil dilediğiniz zaman canlı branş uzmanından da destek alabiliyorsunuz. Platforma başladığınızda size bireysel bir koç atanıyor. Atanan koçunuzla 2-3 haftalık periyotlarla görüşme yapıyorsunuz, sizin gelişiminizi takip ediyor ve size bir yol haritası çiziyor.

 Uygulamamızda Neler Var?

Sınava hazırlık sürecindeki tüm ihtiyaçlarınız düşünülerek tasarlanmış online panelimizde; birebir canlı rehberlik desteği alabilir, anında online özel ders alabilir, ders çalışma programınızı yoğunluğunuza göre hazırlayabilir, çıkmış soruların detaylı analizlerine ve çıkabilecek soruların tahminlerine ulaşabilir, yapamadığınız soruların fotoğrafını atarak en kısa sürede cevapların videolu çözümlerine ulaşabilirsiniz.

 Yapay Zeka Destekli Akıllı Test Paneli

Akıllı Test Paneli, Türkiye’de ilk defa yapay zekanın bir online platformunda kullanıldığı, kullanıcıların eksiklerini saptayıp hangi konulara daha fazla çalışmaları gerektiğini söyleyen teknolojik bir paneldir.

Kırtasiye malzemesi alırken dikkat! Uzmanlar uyarıyor Kırtasiye malzemesi alırken dikkat! Uzmanlar uyarıyor

Kişiselleştirilmiş Ders Çalışma Programı

Kişiselleştirilmiş “Ders Çalışma Programı” ile dilersen sadece eksik olduğu konuları seçebilir, dilersen hazır ders çalışma programlarını kullanabilir veya katılacağın seviye tespit sınavının sonucuna göre sana özel hazırlanan ders programını kullanarak hemen çalışmaya başlayabilirsin! Ayrıca sadece test çözmek için, veya sadece ders videosu izlemek için çalışma takvimi de hazırlayabilirsin.

 İnteraktif Ders Videoları

Okuma ve izlemelerin ötesinde bir öğrenim deneyimi yaşayın. Yapay zeka sayesinde vakit kaybetmeden dersi izlediğiniz anda çıkan interaktif sorularla hızlı ve etkili şekilde öğrenin.

Neden Doping Hafıza?

Doping Hafıza Online Eğitim Platformu orijinal ders anlatım videoları, yapay zekâ desteği, hepsi video çözümlü 30 bini aşkın soru, deneme sınavları, rehberlik videoları, sınavlara yönelik analiz-tahmin videoları, Çözücü uygulaması ile sınavlara hazırlıkta ve okul derslerine yardım kapsamında başka hiçbir ek kaynağa ihtiyaç duymaksızın öğrencileri başarılı kılma potansiyeline sahip.

Editör: Merve Kiraz