Öğrenci ve velilerin yoğun katılımı ile ilçe genelinde gerçekleştirilen yarışmaya ilkokul öğrencileri kategorisinde 70 Öğrenci, ortaokul öğrencileri kategorisinde 105 Öğrenci, lise öğrencileri kategorisinde 127 öğrenci, veli kategorisinde ise 84 veli katıldı.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi'nde 60+ Yaşamın Renklendiği Yeni Bir Başlangıç Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi'nde 60+ Yaşamın Renklendiği Yeni Bir Başlangıç

Düzenlenen yarışmalarda, ilkokul öğrencileri kategorisinde Refahiye Gürsel ve Nezahat Çeçen İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Beril Ebrar Çimen, ortaokul öğrencileri kategorisinde Refahiye İmam Hatip Ortaokulu 7.sınıf öğrencisi Merve Kayalar, lise öğrencileri kategorisinde Refahiye Anadolu İmam Hatip Lisesi 10.sınıf öğrencisi Buğlem Fatma Paçacı, veli kategorisinde Refahiye Gürsel ve Nezahat Çeçen İlkokulu velisi Esra Çimen birinci oldu.

Birinci olan ilkokul öğrencisine 5 bin TL, ortaokul öğrencisine 5 bin TL, lise öğrencisine 10 bin TL ve birinci olan veliye 20 bin Türk Lirası Refahiye İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu tarafından takdim edildi.

Editör: Adem Küçükkaya