Kurban Bayramı yaklaşırken kıyma makineleri kasaplarda ki yoğunluktan kurtulmak isteyenlerin tercihi oluyor. Kurbanlık etleri çektirerek kolaylıkla kıymalık et haline getiren bu makineler mutfaklarda önemli bir kolaylık sağlıyor... 

En İyi Kıyma Makineleri

Schafer Expert Inox Et Kıyma Makinası

1800 watt motor gücüne sahip olan ürün, kıyma kalınlığını ayarlayan 3 farklı boyutta paslanmaz çelik diskleri bulunuyor. Ekstra olarak ürünün, sucuk, sosis ve içli köfte yapma aparatları, ayrıca et itme ve aksesuar saklama aparatları bulunuyor.

Arçelik KM 6024 M Resital Kıyma Makinesi

2200 watt kilitli motor gücüne sahip olan Arçelik KM 6024, 3 adet et kıyma diski ile tasarlanmış. Sosis, sucuk ve içli köfte de yapabileceğiniz aparatlara sahip olan makine, et itici aksesuarıyla zor malzemeleri en rahat sistemle kıyma haline getirebiliyor.

Tefal HV8 Pro Paslanmaz Çelik Kıyma Makinesi

Tefal HV8 Pro, çok amaçlı parçalayıcı özellik ile geliştirilmiş. Dakikada 4,5 kilograma kadar kıyma verebilen güçlü makine, ters pozisyonu sayesinde zor kıyılan etlerin bile rahatlıkla üstesinden geliyor.

Bosch MFW45020 ProPower Kıyma Makinesi

1500 watt motor gücünde olan Bosch MFW45020, içli köfte ve sosis yapma aparatı da bulunuyor. Ayrıca ürün yaptığınız kıyma işini etrafa dağıtmadan, olduğunuz yerde halletmenizi kolaylaştırıyor.

Fakir Steel Proof Kıyma Makinesi

Kuşların ortak uçuş şekilleri olduğunu biliyor muydunuz? Kuşların ortak uçuş şekilleri olduğunu biliyor muydunuz?

2 ayrı paslanmaz çelik kıyma diski bulanan Fakir Steel Proof 1800 watt motor gücüyle sert ve zorlu malzemelerin makineyi tıkanmasını önleyen sistemiyle ön plana çıkıyor.

Profilo KM1550 Kıyma Makinesi

Doğrama, kesme, rendeleme ve dilimleme gibi 4 farklı kesme diski bulunan Profilo KM1550, 2 adet de kıyma diskine sahip.  1500 watt motor gücüyle çalışan makine, dakikada 2,3 kilogram et kıyma kapasitesine ve 4 adet rende bıçağına, sosis yapma aparatına sahip.

Beko KM 5024M Floral Kıyma Makinesi

2400 watt motor gücü olan Beko KM 5024M, kapasite olarak dakikada 2 kilogram kıyma çekebiliyor. Ayrıca ürünün sosis, sucuk ve içli köfte aparatı bulunuyor.

Arnica Meatchef GH21220 Et Kıyma Makinesi

 700 watt motor gücü olan  Arnica Meatchef GH21220, özel içli köfte, sosis ve sucuk aparatı bulunuyor.

Editör: Sena ERDOĞAN