Kedi sahiplenmeyi düşünüyorsanız ilk almanız gereken şey kedi tuvaleti. Çünkü bu sizin ve kedinizin sağlığı için ayrıca hijyen için en önemli faktör. İşte son dönemlerde popüler hale gelen otomatik kedi tuvaleti için birkaç öneri…

1. Pet Safe Petsafe Scoopfree Yeni Nesil Otomatik Kapaklı Kedi Tuvaleti

Bu cihaz teknolojik özellikleri nedeniyle çok sevilen ve tercih edilen bir model. Kapalı tasarımı sayesinde evcil hayvanınız ihtiyacını giderirken dışarıya kum dökmesini engeller. Üründe kullanılan kum kokuyu beş kata kadar daha iyi hapseden özel kristal kum.

2. Petkit Pura X Akıllı Kedi Tuvaleti

Rüyada evde yılan görmek neye işaret? Rüyada evde yılan görmek neye işaret?

Bu minimal tasarım Petkit Pura X Akıllı Kedi Tuvaleti sayesinde temizlik konusunda işinizi daha kolay olabilir. Şık tasarımlı cihazı evinizde istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz. Birden fazla kedinin kullanımı için tasarlanmıştır ve içinde koku giderici sprey bulunur.

3. Ubtech UCAT C10 PRO Smart Cat Litter Box

Kendi kendini temizleyebilen bu akıllı cihaz, dönebilen silindir haznesiyle güvenli ve yenilikçi atık toplama imkânı sunar. Her boyutta ve ağırlıkta kedi için uygundur.

4. Haustier BF01 Akıllı Otomatik Kedi Tuvaleti

Uzaktan kumandalı bu tuvaleti temizlemek için akıllı telefonunuza indireceğiniz uygulamadan yararlanabilirsiniz. 9 litrelik çöp bölümü sayesinde yaklaşık 15 güne kadar yetecek alan sunan cihazda zaman ayarı da yapabilirsiniz.

5.Kedileri rahat ettiren Neutron Akıllı Kedi Tuvaleti

Neutron akıllı kedi tuvaleti size temizlik noktasında kolaylık sağlıyor. Cihaz ürerinde bir dokunmatik paneli var. Tüm atıklardan dokunmatik panelden ya da uygulama üzerinden kolayca kurtulabilirsiniz. Siz de kedinizde bu cihaz sayesinde daha rahat olabilir.

Editör: Yasemin Dülgeroglu