Kalın ya da ince ayak bileğini daha zarif göstermenin yolu kıyafet tercihlerinden geçer. Kalın veya ince fark etmeksizin doğru kombinle istediğiniz görüntüye kavuşabilirsiniz.

1-    Skinny jean ve ince topuklu ayakkabı: Kalın bir ayak bileğine sahipseniz kaba ayakkabılardan uzak durmalısınız. Daha zarif ince topuklu ayakkabılar ayağınızı çok daha kibar gösterir. Ayrıca çok desenli, baskılı ayakkabılar, bileği olduğundan daha geniş gösterir. Bu nedenle büyük desenli ve baskılı ayakkabılardan da uzak durulmasında fayda var.

2-    Bileği bağlamayın: Bilekten bağlamalı ayakkabılar bileği sıkarak çirkin bir görüntüye neden olabilir. Bu nedenle bilekten bağlamalı ayakkabılar da dahil olmak üzere bileği saran her ayakkabıdan uzak durun.

3-    Ne giyeceksiniz? Peki, bunlardan uzak duracaksanız ne giyeceksiniz? Yarım botlar, ucu sivri, bileği saran ayakkabılar kalın bilekli kadınlar için ideal ayakkabılar arasında yer alıyor. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.Babet_1099x960

4-    Yanları açık babet ayakkabı: Rahatlığı il bilinen ve düz ayakkabı seçeneklerinden olan babet modellerinde yanları açık olan modelleri tercih edebilirsiniz.

5-    Vücudu saran, bilek boyunda biten pantolonları giyinmeyi seviyorsanız bu pantolonları ya yüksek topuklu ayakkabılarla ya da yumurta topuk ayakkabılarla tercih edin. Bu gibi pantolonlarda düz ayakkabı tercih ederseniz bileklerinizin kalın görünebilir.

Çamaşır makinesindeki kireç ve kötü kokulara nasıl son verilir? Çamaşır makinesindeki kireç ve kötü kokulara nasıl son verilir?

6-    Uzun etekler ve uzun elbiseler kalın ayak bileğinin kurtarıcısı olarak bilinir. Bu tarz giysilerle zarafeti yakalayabilirsiniz. 
 

Editör: Sena ERDOĞAN