Sosyal medyada görünür olmak dijital çağda çok önemli. Hashtaglar ise instagram ve diğer tüm sosyal medya platformlarında oluşturduğunuz içerikleri hedef kitleye ulaştırmak için oldukça yararlı.

Sosyal medyada hem takipçi sayısını hem de etkileşimini artırmak isteyen kişilerin denediği yolların başında “keşfet etiketleri” geliyor.

Etiketlediğiniz kelimeler keşfet kısmına en çok yazılan kelimeler arasında yer aldığında, profiliniz çok daha fazla kişi tarafından ziyaret ediliyor. Bu da kısa sürede birçok takipçi kazanmanızı sağlıyor.

 Instagram'da deşfete düşmek için bazı Hashtag ve Etiketler şöyle:

 #Aşk

 #İştegeldimburdayım

 #Komedi

 #Sevdamağlıyor

 #Kanka

 #Evdesinemakeyfi

 #Yalnızlık

#Dünya

#Cesaret

 #Televizyon

Araç ikaz lambaları ve anlamları neler? Araç ikaz lambaları ve anlamları neler?

#Kitap

 #Zam

 #Alışveriş

#Kedi

#Sevgilim

Hashtag Kullanırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Doğru şekilde kullanacağınız etiketler sizi hedef kitlenize kolayca ulaştıracak.

Peki Hashtag kullanırken nelere dikkat edilmeli:

Öncelikle hashtag oluştururken içeriğinizle uyumlu olduğundan emin olun. Konu dışı bir hashtag kullandığınızda etkileşiminiz yüksek olsa da yanlış hedef kitleye ulaşır. Bu da size uzun vadede hiçbir fayda sağlamaz.

Hashtag kullanırken popüler hashtag kullanmaya özen gösterin. Popüler konular ve güncel olaylara dair konuşmalar öne çıkmanızı kolaylaştırır.

Sonuç olarak içeriğinizle uyumlu hashtaglar seçmek sabırlı ve istikrarlı bir şekilde bu adımları takip etmek sosyal medyada başarı sağlamanızın önemli bir adımıdır.

Editör: Yasemin Dülgeroglu