YAŞAM

Horlamayı azaltıyor, ağız sağlığını iyileştiriyor!

Intake nefesinizi yeniden keşfetmenizi sağlayarak dinlenme ve yeniden şarj yeteneğiyle, enerji seviyenizi artırır mı?

Abone Ol

Spor yaparken doğru nefes almanın önemini biliyor musunuz? İntake Breathing son dönemlerde reklamlarıyla öne çıkan bir ürün. Sizler için ? İntake ne işe yarar, nasıl kullanılır, ne gibi faydalar sağlar, sizler için araştırdık

İntake Breathing’in reklamlarında nefes almayı bir adım öteye taşıyın ve performansınızı artırın deniliyor. Peki ama nasıl?

Intake nedir?

Intake, nefes alma deneyiminizi dönüştürmek için tasarlanmış devrim niteliğinde bir nazal dilatördür. Benzeri görülmemiş burun hava akışının kilidini açarak kullanıcıların burunlarından daha önce hiç deneyimlemedikleri bir kolaylık ve verimlilikle nefes almalarını sağlar. Bu sadece bir ürün değil; gelişmiş sağlık ve canlılığa açılan bir kapıdır.

Intake neye yarar?

Gelişmiş Nefes Tekniği: İntake cihazı, spor sırasında derin ve doğru nefes almanızı sağlar, böylece enerjinizi maksimumda tutar.

Yüksek Performans: Doğru nefesle dayanıklılığınızı artırın ve antrenmanlarınızı daha verimli hale getirin.

Kolay ve Pratik: Spor rutininize kolayca entegre edebileceğiniz, taşınabilir bir çözüm.

Kaliteli Uyku: Doğru nefes teknikleri ile uyku kalitenizi artırın ve geceyi rahat ve huzurlu bir şekilde geçirin. Güne enerjik başlayın.

Ağız Sağlığınızı Destekleyin: İntake ağız içi sağlığınızı da koruyarak taze bir nefes sağlar ve ağız bakımınızı destekler.

92% Intake'in horlama ve uyku apnesi gibi uyku bozukluklarında diğer burun açıcılara kıyasla daha iyi bir rahatlama sağladığı tespit edilmiştir.

89% Kullanıcıların çoğu Intake kullanırken daha derin ve daha dinlendirici bir uyku deneyimlediklerini bildirmiştir.

99% Intake üyelerinin çoğu Intake'i denedikleri diğer nazal solunum sistemlerine tercih ediyor.

Üç kolay adım

Yenilikçi iki parçalı sistemimiz, burun pasajlarınızı tam olarak genişletmek için manyetik Sekmeler kullanır. Kullanılan yapışkan minimum düzeydedir ve sadece burnunuzun dış kısmına yapışır. Destekleyici bir Bant ile birlikte bu sistem uzun süreli kullanım, optimum konfor ve olağanüstü hava akışını garanti eder.

Hem gündüz hem gece rahatlama sağlıyor

Burundan nefes almak, optimum sağlık ve performans için gereklidir.

Intake, ister tüm gece uykunuzda ister öğleden sonra antrenmanınızda takıyor olun, her bir nefesi desteklemeye yardımcı olur.

Gece vakti, tamamen şarj olabilmeniz ve güne hazır olabilmeniz için sinir sisteminizi ve uyku döngünüzü destekleyin.