Bebek Pudrası: Yağ sıçrayan bir kıyafeti bebek pudrası ile kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Bebek pudrası yağı hızlıca emer.
Sabun: Fermuar sıkışması durumlarında bölgeye sabun sürerek fermuarı kurtarabilirsiniz.
Karbonat - Limon: Gömleğinizde ya da tişörtünüzde oluşan ter lekesi görünümünü karbonat ve limon karışımıyla yok edebilirsiniz.
Aspirin: Vazoya koyduğunuz çiçeklerinizin çabucak solmaması için vazonun içine aspirin atabilirsiniz.
Diş macunu: Buharlaşan banyo aynalarına diş macununu sulandırarak sürerseniz buharlaşmanın önüne geçebilirsiniz.
Süt: Çatlayan, çizilen porselenlerinizi ya da seramikleri bir tencere kaynamış sütte bekleterek geri dönüştürebilirsiniz.
Defneyaprağı: Bulgur, un gibi bakliyatlarınınız böceklenmemesi için içene birkaç adet defneyaprağı bırakabilirsiniz.
Alüminyum folyo: Körleşen, keskinliğini yitiren makaslarınızı alüminyum folyo keserek keskinleştirebilirsiniz.
Turşu suyu: Kararan bakır eşyalarınızı turşu suyuyla ovalarsanız eski parlaklığına kavuşturabilirsiniz.
Karbonat: Ayak kokusunu önlemek için ayakkabınızın içine bir kese içerisinde karbonat koyarsanız kokunun önüne geçebilirsiniz.
Şeffaf oje: Kulakta yara oluşturan metal küpeleri takmadan önce iğne kısmına şeffaf oje sürerek yara oluşumunun önüne geçebilirsiniz.
Keten yağı: Su geçiren ayakkabınıza keten yağı sürerek en az 1 gece bekletirseniz ayakkabının su geçirmesini önleyebilirsiniz.
Buz: Koltukların halılarda bıraktığı izleri, izin olduğu bölgede buz eriterek yok edebilirsiniz.
Buhar – Nemli Bez: Yeni aldığınız ayakkabıların ayağınızı sıkmaması için buhara tutabilir ya da nemli bezi her yerine gelecek şekilde yerleştirip 24 saat bekletebilirsiniz.
Çelik Çatal – Kaşık: Yemek yaparken elinize bulaşan yemek kokusundan su altında çelik kaşık ya da çatal ovalayarak kurtulabilirsiniz.
Bebek yağı: Kullandığınız parfümün kalıcılığını artırmak için cildinize önce bebek yağı sürerek kalıcılığı artırabilirsiniz.