‘Kusursuz cinayet yoktur’ söylemine karşı olarak vuku bulan kaybolma vakaları oldukça ürkütücü bulunuyor. Yıllar önce kaybolan ve hala gizemi çözülemeyen esrarengiz kayboluşların sır perdesi aralanamıyor…

Mikkel Biggs
11 yaşındaki Mikkel Biggs, kardeşi ile dondurmacı kamyonunu beklerken kardeşi üşüdüğü için kısa bir süreliğine birkaç blok ötedeki evlerine gitti.
Kısacık zaman zarfında Mikkel ortadan kayboldu. Mikelle'in bisikleti evlerinden iki mahalle ötede bulundu ve bisikletin tekeri hala döner haldeydi. 
Mikelle'nin kaybolduğu yerden 1400 mil uzaklıkta üzerinde 'Benim adım Mikel Biggs, Mesa'dan kaçırıldım. Hayattayım' yazan not yazan dolar bulundu.
Ancak polis notun çocuk el yazısıyla yazılmış olmasına rağmen Mikelle'nin adının yanlış yazıldığını bunun gerçek bir kanıt niteliği taşımadığını söyledi.

Morgan Nick
6 yaşındaki Morgan Nick, annesi ile  Küçükler Ligi Beyzbol maçını izlemeye gitti. Bir süre sonra beyzbol maçını izlemekten sıkılmaya başlayan Nick, annesinden arkadaşları ile  ateş böceği yakalamaya gitmek için izin istedi. Çocuğunun sıkıldığının farkında olan anne otoparktan dışarıya çıkmamak şartıyla izin verdi. 
Ancak daha sonra Morgan esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Diğer iki çocuk, Morgan'ın ortadan kaybolmadan önce oldukça ürkütücü bir adamla konuştuğunu söyledi.

Atatürk'ün çocukluğu, "Mustafa" filmiyle beyaz perdeye aktarılıyor Atatürk'ün çocukluğu, "Mustafa" filmiyle beyaz perdeye aktarılıyor

Patrick Warren ve David Spencer
11 yaşındaki Patrick Warren ve 13 yaşındaki David Spencer iyi iki arkadaştı. Yine bir günü birlikte geçiren ikili, oyun oynadılar. Gece yarısından kısa bir süre önce evine dönen David Patrick'in abisinin evinde kalacağını söyleyerek tekrar çıktı.
Hemen gitmek yerine, biraz daha dışarıda kalan çocuklar  bir benzin istasyonunda görüldü. Ardından Chelmsley Wood Alışveriş Merkezi'ne doğru yürürken görüldüler. Bu onların bir başkası tarafından son görülmeleriydi.

Sabrina Aisenberg
5 aylık Sabrina Aisenberg bir gece yarısı evinden kaçırıldı.  Uyumadan önce Sabrina'yı beşiğine koyan aile sabah uyanığında otoparkın ve otoparktan evin içine giden kapının açık olduğunu fark etti. Koşarak Sabrina'yı kontrol etmeye giden kadın, bebeğinin beşikte olmadığını fark etti. Polis, Sabrina'nın kaybolmasından sonra evlerinde herhangi bir zorla girilme izine veya ve Sabrina'nın beşiğine yakın birkaç sarı saç tutamı ve ayak izi dışında başka bir şüpheli bulguya rastlamadı.

Laureen Rahn
14 yaşındaki Laureen annesi ile birlikte yaşıyordu. Annesi bir gece evlerine birkaç misafir davet etti. Ancak misafirlerin kimlikleri belirsizdi ve bu kişiler hızla ortadan kaybolmuştu. Gece kzını kontrol etmeye giden Judith, kızının odasına doğru ilerlerken koridordaki tüm ampullerin çıkarıldığını fark etti.
Kızının odasına girdiğinde ise yatakta uyuyan kişinin kızının yatağında dün akşam misafir ettiği kadın arkadaşı olduğunu fark etti. O günden sonra Laureen bir daha görülmedi. 
 

Editör: Sena ERDOĞAN