Öksürük nedeniyle boğaz tahriş olur ve ardından boğaz ağrısı günlerce geçmez. Üstelik ağrılar öksürüğe, öksürük ağrılara dönüşerek bir kısır döngüye girer bir türlü de geçmek bilmez. Öyle bir yöntem var ki, şifayı bu şekilde bulacaksınız.

Karabiberli süt karışımının faydaları

Hastalıklar ve sık öksürmenin ardından boğazda oluşan tahriş, boğaz ağrısı yaşamaya sebep olur. Karabiberli süt, üs solunum yolu enfeksiyonları, boğazda kızarıklık, şişlik, geçmeyen öksürük durumlarında oldukça fayda sağlar.

Doğru kullanımı faydalı. Ancak yanlış bölümlerinin tüketimi zehirliyor! Bilerek tüketin Doğru kullanımı faydalı. Ancak yanlış bölümlerinin tüketimi zehirliyor! Bilerek tüketin

Karabiberin içeriğindeki bileşenler, iltihap problemini ortadan kaldırır ve boğazı rahatlatır. Öte yandan bu karışım bağışıklık sistemini de güçlendirir.  Karabiberli sütün diğer bir faydaları ise,  tok tutarak kilo kontrolüne yardımcı olması, mide problemlerine iyi gelmesi, cildi beslemesidir. Ancak tüketiminde ölçüyü kaçırmamak gerekir.

Karabiberli süt karışımının hazırlanışı

Sütü öncelikle orta ateşte ısıtın, Ardından karabiberi ekleyip karıştırın. Karışım birlikte kaynayana kadar bekleyin. Kaynadıktan sonra ocaktan alın ve içilecek sıcaklığa ulaştığında tüketin.

Editör: Yasemin Dülgeroglu