Garanti BBVA’lı tüm banka müşterileri mobil uygulama üzerinden yakınını davet ettiğinde 1.200 TL'ye kadar bonus kazanabilecek. 31 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli olan kampanya yalnızca uygulama üzerinden “davet et” butonunu kullananlar için aktif hale gelecek.

Davet Et Kazan Kampanyasına Nasıl Başvurulur?

Davet et Kazan kampanyası ile her müşteri yakını başına 300 TL toplamda 1.200 TL'ye kadar bonus kazanabilecek. Bonus kredi kartı ya da para kartı sahipleri bireysel müşteriye özel yakınına davet et kampanyasına şu şekilde aktif hale getirebilir.

Garanti BBVA mobil uygulamasına giriş yapılır. Profil ve ayarlar kısmına geçilir. Arkadaşını davet et butonuna tıklanarak oluşturulan promosyon kodu davet edilecek yakın ile paylaşılabilir.

Kampanyaya Kimler Katılabilir?

Kampanya kapsamında Garanti BBVA’lı olanlar 18 yaş üzerindeki tüm yakınlarını davet edebilecek. Kampanya dönemi sona erene kadar kazanılan tüm bonuslar 29 Şubat tarihinde aktif Garanti BBVA kullanıcı hesabına aktarılacak.

Eskidiği için çöpe atılan o fincan takımı artık resmen altın kadar değerli Eskidiği için çöpe atılan o fincan takımı artık resmen altın kadar değerli

Editör: Doğu Gazetesi